Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem is úgy jött le, mintha meg lennél sértve, hogy hibázást feltételezek rólad.
Valóban nem trollkodásnak szántam, csak magamból indultam ki, hogy engem idegesítene egy szükségmegoldás, és ki akarnám nyomozni, hogy valami miért nem rendeltetésszerűen működik, de a mondandómban próbáltam azt is jelezni, hogy ezt természetesen nem várom el tőled, és ha benned nem mocorog a kisördög az anomália kinyomozásával kapcsolatban, akkor vedd tárgytalannak a kérdésem/ kérésem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Hisense LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Facebook és Messenger
- Napelem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valóban nem trollkodásnak szántam, csak magamból indultam ki, hogy engem idegesítene egy szükségmegoldás, és ki akarnám nyomozni, hogy valami miért nem rendeltetésszerűen működik, de a mondandómban próbáltam azt is jelezni, hogy ezt természetesen nem várom el tőled, és ha benned nem mocorog a kisördög az anomália kinyomozásával kapcsolatban, akkor vedd tárgytalannak a kérdésem/ kérésem.