- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
arcitec #1569 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha rá tudod szánni a megfelelő összeget és időt, akkor egy harmony távval a nyűglődések ellenére is nagyságrendekkel javul a "felhasználói élmény". De az biztos, hogy az elején én néhányszor falhoz akartam vágni, de így utólag bőven megérte, hogy nem tettem.
Nekem eddig az összes elemes harmony távom ment tölthető elemekkel. -
access_denied
senior tag
válasz
arcitec #1569 üzenetére
A 950 távjának saját töltője van. Egy hetet talán kibír nélküle, de egyszer majd jelentkezni fog a cseréljek aksit témakör. Ahogy Alex írta a háttérvilágítás, de inkább az lcd fogyasztja jobban az aksit.
Az én "problémám" annyiban nem egyedi, hogy pl. a sok activy esetében tuti nézned kell a távot. Ehhez nem szoktam hozzá, a vakon használom a távirányítóhóz vagyok (voltam) szokva. De világít, tehát nem kezelhetetlen.
Gombjai nekem nem jönnek be, de ez is ízlés kérdése.
-
Alex91
félisten
válasz
arcitec #1569 üzenetére
Szerintem alap esetre szepen fel lehet programozni. A kollega problemaja szerintem kozel egyedi.
En nem erzem a touch meg a színes kijelzo akkora szuksegesseget. Kellenek a fizikai gombok.
A regi Logitech tavom ment AAA LSD akksival is, bar 3 havonta kb. lemerult, es mono kijelzoje volt. A Philips a színes kijelzovel AA akksival szinte 1 evig kibirja. A Logi szerintem azzal zabalt rengeteget, hogy a hattervilagitas a tav mozgatására mindig bekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest