- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdsentinel
őstag
Amit írtál, nem annyira kritikus. Az adatátvitelben korábban előfordult némi probléma, ez minimális mértékben lassíthatta az átvitelt, de nem utal merevlemez hibára. Főként IDE lemezeknél fordul elő (nem ritkán a nem megfelelő csatlakozás miatt) de SATA-nál is lehetséges.
Persze, ha küldesz mail-ben nyers riportot, szívesen átnézem. (LikSoft-tól megkaptam a múltkoriakat is egyébként. Ahogy láttam, ott ez a hiba számláló nem változott a két riport készítése között, azaz nem lett újabb adatátviteli probléma - tehát a hiba forrása megszűnt).
Igen, amikor OK-t nyomsz az akusztika beállításoknál, a program megpróbálja beállítani az éppen aktuális szintet (még ha nem is állítottad a csúszkát). Ha ez a hiba megjelenik, azt a driver okozza, tehát még ez sem tökéletes sajnos. Vista alatt ez nagyon nem ritka.
A másolásnál a jelenség teljesen természetes
Amikor elkezdi, akkor egy darabig csak olvas és nem ír (mégha úgy is tűnik), mivel csak az átmeneti gyorsítótárba (memóriába) kerül az anyag. Aztán ez a gyorsítótár megtelik és szépen elkezdi valóban a lemezre írni az adatokat - ekkor "esik vissza" a sebesség.Ezt ellenőrizheted pl. az alábbi módon: nyisd meg a Sentinel főablakában a "Teljesítmény" oldalt, ahol az éppen aktuális írási/olvasási sebesség látható. A "jelenlegi írási sebesség" és "jelenlegi olvasási sebesség" sorok a lényegesek. Indítsd el a másolást és figyeld ezeket az értékeket. Ha minden igaz, látható, hogy először az olvasási sebesség megemelkedik, majd lecsökken (ahogy az írási sebesség növekszik), majd a kettő kb. azonos értékre áll be.
Ez nem SATA jellegzetesség, bármilyen csatlakozójú adathordozóra érvényes.A giga lapokat sajna nem nagyon ismerem, nem tudom, hogy van-e köze ehhez a hanghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest