- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Az Asus P5N SLI egész jónak tűnik.
Semmi csicsa csak ami kell. Csak ne a szokás biosa lenne!
A Zalman igazi radiátor nem is kell másik a szobába
Az a bőrnoti meg nagyon ütős darab meg is nézem gyors a lottószelvényemet. -
-
t-shirt
veterán
Ez a reserator úgy néz ki mint egy olaj radiátor
A 100k kicsit soknak tünik, persze ez egy teljes rendszer nem csak egy radi de akkor is vastagon árazták. -
Dassler
őstag
Engem annyira nem zavarnak annyira a csatik, legalább bővíthető, ha elsőre nincs pénzem 4 vinyóra. Amúgy gyanítom, a Raid lehetőség miatt pakolnak rá annyi csatit, mivel minden chip tud újabban R10-et meg 5-töt, és azokhoz nem árt mondjuk négy vinyó, bár házi használatra tök fölösleges szvsz, de a mai vinyóárak mellett már nem lehetetlen. Most abba ne menjünk bele, hogy egy külön vezérlő mennyivel jobb meg stb...
Jelen állás szerint meg valszeg a jövő a satáé, rövid távon biztosan, azért szép lassan majd becsorognak a sata optikai meghajtók is, és akkor már nem is olyan sok az a 4-5 csati.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
de ki is fizettetik veled ugyanúgy
-
rudi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #15 üzenetére
Ez az oprendszeres dolog nem az Asus, hanem az adott forgalamazó sara. Az Asus hivatalosan csak oprendszerrel forgalmaz gépet, de egyesek kispórolják...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
''Az Asus nagyon komolyan veszi Európát.''
Kár, hogy mobiltelefon ügyben nem igazán. Egyébként is mérges vagyok rájuk, tavaly majd' 500ezer forintot leszurkoltam egyik notijukért, addig nem volt igazán szokásban, hogy adnak oprendszert a gép mellé, végülis ennyi pénzén tényleg ezen kell spórolni. Így vehet a vevő külön.
Most meg már a 200ezer forintos alapnotijai mellé is rak. Pusztuljon el. -
Thommyboj
aktív tag
Az új Mystique 632 eleje is nagyon extravagáns, már láttam régebben is képeket róla, de most végre árát is tudni, igaz most nem kell mégegy jó ház, de azért jól néz ki, pláne a kényelem is hogy tetején van a power meg a reset is.
-
lorcsi
veterán
biztos ne annyira elterjedtek de még ezeket nem láttam ilyen slotokhoz -persze ez az én hibám is lehet, de akár az is lehet ,hogy mind megtalálható sima pci slotokba is és ezeket nem veszik annyira, sőt....
sata vezérlót nem tudom miért tesznek ilyen slotba, legtőbb laphoz -aki mostanság vesz, és itt is az új lapokat vizslatjuk- már min. 2 de inkább 4-6 sata csati van alapba, hová csatol még tübbet az ember ? erőltetik ezt a hülyeséget a gyártók
Fw is van már az újakban alapba, háló kari periga legalapabba is van -
Male
nagyúr
Az ASUS P5N SLI-nél ''Adattárolókat egy IDE (két meghajtó) és négy SATA csatornára köthetünk'', viszont a képen én két IDE csatornát látok, nem egyet... vagy a kép, vagy a szöveg nem jó...
-
CsendesMark
aktív tag
''...43 000 forintos 965P-DS3 után egy egyszerűbb és valamivel olcsóbb Intel 965 chipkészletes alaplappal rukkolt elő. A 965P-S3 valamivel gyengébb felszereltségű...''
elég lett volna annyit írni hogy hagyományos kondik vannak rajta -
KrAt
veterán
Nemrossz az a vízhűtés. Határozottan szép is, de az ára...
Azért sok az 1 kiló érte
Notik viszont szépek -
lorcsi
veterán
nem egészen értem mire fel pakolják tele ezeket a lapokat pci-e 4 meg 8szoros slotokkal (talán van kisebb is)
a vga 16szorosban megy, mit lehet tenni a msik kettőbe
ez a rengeteg sata is kihasználatlan a legtöbbször (nem csak a átvitele) -
törölt tag
Huh. Az a bőrnoti ott van.
-
Gtxtt
tag
Az 5 garancia az több,mint elég.Viszont az AGP-s 7600 GS OC 512 MB 46 000 forint?Akkor már inkább az AGP-s Leadtek 7600 GT 256 MB.
-
gorlin
őstag
Az a radiátor jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Asus különleges hordozható gépei mellett alaplapokkal, friss videokártyákkal, monitorokkal és házakkal foglalkozunk.
- Gitáros topic
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest