Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Donki Hóte #62 üzenetére
Hangminőségre nyilván egy sz*r az is csupán szemléltettem, hogy ha az ember fia nincs kitömve pénzzel de a hideg kirázza a pc hangfalaktól akkor sem kell lemondania a zenehallgatásról.
Sokáig nézegettem különböző erősítő építő készleteket de letettem róluk mert eléggé segg vagyok az elektronikához. Pedig nagy királyság volna valami normális épített aktív hangfalpár /nem dzsíniusz kategóriás/ itthonra ami elfér az asztalomon. Korábban már megvéreztem a torkom egy Genelec 1029A-val, azóta fáj a szívem valami normális aktív hangfalpárért. Akkor voltam pöcs amikor nem éltem a lehetőséggel és nem vettem ár ismerősömtől piaci ár feléért az övéit.
-
válasz
Donki Hóte #59 üzenetére
mod: Persze ettől sem kell nagy csodát várni hangminőség terén de biztosan jobban szólnának együtt mint egy 13k-s pc hangfal a cuki kis hangszóróival és a filléres kínai erősítőjével. Ezt mindenféle elfogultság nélkül mondom (lásd. én magam szaroztam le feljebb ezt a Tesla Neuco hangfalat).
-
válasz
SunMount3r #54 üzenetére
Tudom, hogy a jelző ki fogja verni nálad a biztosítékot de már nem érdekel. Egy filléres gagyi pc hangfalat ne hasonlítsunk már egy hifi hangfalpárhoz. Kis pénzből is lehet jót venni csak nem szabad leragadni a tizenezres aktív 2.0 vackoknál. Azok közül egy sem zenehallgatásra való.
-
válasz
SunMount3r #48 üzenetére
Smiley nem tűnt fel? Viszlát ...
-
válasz
SunMount3r #46 üzenetére
"halytott"
-
-
válasz
frankstork #19 üzenetére
Én általában anyagi oldalról szoktam megközelíteni mindent. Ebből, hogy élhető "jó" hangfal legyen vastagon bele kell invesztálni. Nekem nem érte volna meg így elengedtem a kezüket.
-
válasz
frankstork #16 üzenetére
Én néhány éve azért passzoltam el őket mert fülre is hiányzott az egész teljes magas tartomány belőlük. Van akinek rááll a füle az enyém nem bírt így mennie kellett. Elvből nem költöttem rá egy vasat sem mert lehetett volna ugyan csináltatni egy méretezett merevebb dobozt meg venni hozzá normális magasakat és csináltatni valakivel hozzá illó hangváltókat, meg... de minek? Annyi pénzből már hangfalat is vehet az ember.
-
Ez tipikusan a hangfal helyett jó lesz kategória. Volt "ilyenem" igazából az Neuco LB 30 néven futott de a hangszórókészletük azonos amennyire tudom. Jelenleg egy pár ARS 8104.54 van befogva kint a műhelyben. A mély-közepe ugyanez de abban nem ARV 161 hanem ARV 165 magas van. Az papíron magasabbra megy de a valóságban pont ugyanolyan vacakul szól mindkettő. Őszintén szólva csak azért van még meg mert nincs szívem kidobni őket és persze kell valami zajkeltő alkalmatosság ha nyáron egész nap kint vagyok a műhelyben. Nem vagyok vájtfülű belterjes hifibuzi de ezek tényleg semmi extrát nem tudtak/tudnak. A bejegyzés olvasása közben kicsit olyan érzésem volt mint amikor a haverok átjönnek és elkezdik megmagyarázni, hogy a békebeli Orion és Videoton hangfalak milyen jól szóltak, pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tökéletes, de akik nem tudnak milliókért „Hi-Fi”-t vásárolni, mit veszíthetnek? (Véleménycikk!)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest