Új hozzászólás Aktív témák

• tescodr

aktív tag

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat, és a storykat. Ajándékot én sem szeretek kapni, mindig mondom is hogy ne vegyenek semmit! Ami kell úgy is megveszem magamnak. Három dolog miatt esett nagyon szarul csak, nem tartunk semmilyen ünnepet, csak a szülinapot és a karácsony t és ez jó is így.A másik dolog hogy egész évben rohanunk alig találkozunk így így ez a 2 alkalom meg fontosabb, ilyenkor lazulunk picit,dumálunk, el tesszük a telefonokat, a figyelem csak a családé. Sorozatos tragédiák miatt a mi kotelékünk erősebb lett ezért is fontos Ez. Harmadik, hogy én meg értek mindent de egy kvázi idegen számára van idő megtartani a bulit, a saját vérünk számára nincs?! De én megértő vagyok, ha szólnak időben akkor nem lett volna semmi gáz, nem ér ilyen váratlanul, simán elfogadom, nem esek pofára.Mind1 elmúlt, a dühöm is elszállt, közben ez az influenzaszerű nyavalya legyűrt, úgyhogy most itthon lábadozom. Köszi mindenkinek aki gondolt rám! Amúgy érdekes, én is levettem direkt facebookon a születési dátumom, kíváncsi voltam vajon hányan lesznem akik emlékeznek majd rá. Jelentem,kellemesen csalódtam. Nagyon sokan felköszöntöttek, jól esett, bár azt hozzá kell tennem hogy csak olyat jelölök facebookon vissza aki valóban az ismerősöm, lehet ez is közre játszik. :R

Új hozzászólás Aktív témák