Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Szoktunk pihenni, csak egész család egyben. Amit leírtam az spec egy olyan helyzet volt, hogy leléptem a nejemmel pár napra gyerekek nélkül, de másnap már rosszul voltunk tőle, amikor étteremben csengettük a 6 küvecses számlát jattal. Hat küvecsből mi a két gyerekkel egész napos programot csinálunk a kemence pataknál.
Kolbász, szalonna sütés, bográcsozás, egész napos lubickolás és még egy fagyi is belefér.
Kifejezetten azért nem indulok el, hogy horgásszak, sem felszerelésem, sem tehetségem, s hja kb. 5 percet kapnának a halak, hogy elém kerüljenek, utána ágyő

Na igen, kinek mi a pihentető. Nekem a mozgás a pihentető, kimegyek a hegyekbe erőltetett menetbe, állandóan mozgásba lenni, kipirulni, hogy ömlik rólam a víz és lüktet a halántékom, nekem az, ami relax, meg néha a futás, zenével, sok jó gondolattal.Egyhelyben ücsörögni majd ráérek, ha elhantolnak

Nem vagyok még csak hasonló sem, mint faterod, nekem sem szimpi az öncélú munka. Csak a munka kedvéért. Én magát a munkavégzést is élvezetesnek tartom, és a hasznát is.
Régebben, gyerkőcként mások autóztak, motoroztak, én meg erősítőket bütyköltem
Később érdekelt a hi-fi, azzal vettem körbe magam, arra költöttem. Majd jött a kerékpár, arra is sokat költöttem. Mióta van család, nem érdekel semmi. Egy nadrágom van, és egy cipőm, meg két pulóverem, hogy ne nézzenek hülyének
Ha költöznöm kéne az összes cuccom beleférne egy hátizsákba. Nincs már semmim, és nem is érdekel semmi. Nekem nem is szoktak meglepetéseket venni. Nem tartom a szülinapomat, és nem tartom a névnapomat, sírva hányok a karácsonytól is.
Hja, megvan, nekem nincs szükségem sem nyaralásra, sem hétvégére, valószínűleg azért, mert általában jól érzem magam a bőrömben.
Költeni max. sörre szoktam, meg szerszámokra, hogy legyen mivel dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Tesla topik
- PLC programozás
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest