Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

válasz Elmör #19 üzenetére

Szoktunk pihenni, csak egész család egyben. Amit leírtam az spec egy olyan helyzet volt, hogy leléptem a nejemmel pár napra gyerekek nélkül, de másnap már rosszul voltunk tőle, amikor étteremben csengettük a 6 küvecses számlát jattal. Hat küvecsből mi a két gyerekkel egész napos programot csinálunk a kemence pataknál.

Kolbász, szalonna sütés, bográcsozás, egész napos lubickolás és még egy fagyi is belefér.

Kifejezetten azért nem indulok el, hogy horgásszak, sem felszerelésem, sem tehetségem, s hja kb. 5 percet kapnának a halak, hogy elém kerüljenek, utána ágyő :DDD
    Na igen, kinek mi a pihentető. Nekem a mozgás a pihentető, kimegyek a hegyekbe erőltetett menetbe, állandóan mozgásba lenni, kipirulni, hogy ömlik rólam a víz és lüktet a halántékom, nekem az, ami relax, meg néha a futás, zenével, sok jó gondolattal.

Egyhelyben ücsörögni majd ráérek, ha elhantolnak :DDD

Nem vagyok még csak hasonló sem, mint faterod, nekem sem szimpi az öncélú munka. Csak a munka kedvéért. Én magát a munkavégzést is élvezetesnek tartom, és a hasznát is.
    Régebben, gyerkőcként mások autóztak, motoroztak, én meg erősítőket bütyköltem :D
    Később érdekelt a hi-fi, azzal vettem körbe magam, arra költöttem. Majd jött a kerékpár, arra is sokat költöttem. Mióta van család, nem érdekel semmi. Egy nadrágom van, és egy cipőm, meg két pulóverem, hogy ne nézzenek hülyének :DDD

Ha költöznöm kéne az összes cuccom beleférne egy hátizsákba. Nincs már semmim, és nem is érdekel semmi. Nekem nem is szoktak meglepetéseket venni. Nem tartom a szülinapomat, és nem tartom a névnapomat, sírva hányok a karácsonytól is.

Hja, megvan, nekem nincs szükségem sem nyaralásra, sem hétvégére, valószínűleg azért, mert általában jól érzem magam a bőrömben.
    Költeni max. sörre szoktam, meg szerszámokra, hogy legyen mivel dolgozni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák