Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
Miért, szted a DVD árában nincs Artisjus jogdíj? Feltételezve persze, hogy magát a lemezt legális, belföldi forrásból szerzed...
Egyébként pedig a törvényi szabályozás hiánya még nem jogosít fel senkit arra, hogy egy valaki által termelt, előállított "javat" ingyenesen megszerezzen. De hát ez már megint más téma: erkölcs vagy mifene...
Az Artisjus pedig egy önmagáért létező és önnön magát fenntartani kívánó szervezet, egy álszent elv mögé bújva: ez a szerzői jog védelme. Nem értem miért kell jogdíjat fizetni egy olyan dologért (pl. zenék tárolására alkalmas adathordozó), amihez a zenék másolása, magáncélú sokszorosítása, tárolása, sőt még az ingyenes letöltése sem ütközik jogszabályba? A kettő valahol ellentmond egymásnak: feltételezve a használóról, hogy elkövet vmit, ami nem is jogellenes, kvázi mégis megbüntetem a jogdíjjal. Jó, persze van rengeteg más aspektusa is a szerzői jog védelmének és egyéb érdekek is szerepet játszanak az egészben, de néha jó egy kicsit "naívnak" lenni és hülye kérdéseket feltenni. És amikor már a GPS-ek belső memórájára is kell jogdíjat fizetni, ami köztudottan legtöbb esetben a térképek tárolására szolgál, akkor végképp értetlenül állok a dolog előtt...
ZooLee: egyszer meghallgatnám azt a "jó minőségű" vonalkimenetet, de komolyan! Ha vkinek van egy számítógépe otthon, losless zenékkel tele, akkor inkább hallgassa arról. Sztem. Max használja távirányítóként az iPhone-ját!
Múltkori pókerpartinkon meglepődtek a srácok, hogy nem voltak kábelek, csak iPhone az asztalon és voila, szólt a muzsika a hangfalakból!
De ha már itt tartunk: digitális jelet lehet kinyerni iPhone/iPod-ból? Mondjuk USB-n vagy akár SPDIF-en. Na, az eggyel érdekesebb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest