- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpireb
csendes tag
Valóban nőtt a hasznos felület, nem is rossz irány. A korábbi készülékek elég ósdinak is tűnnek a maiak mellett. Csupán arra akartam utalni, hogy sokan sopánkodnak, micsoda tepsik vannak manapság, miközben az átlag flagship méret csökkent a 18:9-re váltás miatt. Egy 6.2-es 18:9-es teló apróság egy 5.5" 16:9 mellett. Amúgy szvsz a Note9-et nagyon túltolták, nekem tökéletes utód lett volna i6s p után, de egyszerűen kicsi (mert túl keskeny, cserébe kb távirányító hosszúságú. Megdöbbentő volt élőben látni, csak a 6.4" lebegett előttem, hát nem erre számítottam
.)
A témához: akármilyen röhejes koncepciók vannak most, ez lesz a következő 10 év trendje, és egyre jobb megoldások is lesznek.
-
mpireb
csendes tag
Már az önmagában bravúr, hogy szimplán vertikális növeléssel sikerült ennyit kihúzni. Merthogy egy Note9 pl keskenyebb, mint egy átlag 5.5" 16:9 teló (vagyis nekem érzésre kisebb, mint az i6s plus, mert fogásnál a szélesség számít)... Igazából nem lettek nagyobbak a telefonok azóta, csak eye candy a kávamentesség alul-felül. És bejött, veszik-viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest