Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én a telómat is landscape -ben, két kézzel fogva használom, de tudom, hogy ez nem általános. Tabletnél viszont igen. Ha vízszintesen nyitod szét (a nyiló sík függőleges), két kézzel nyomod öszze, hogy tartsd és közben a közepét bökdösöd, akkor minden bökésnél tulképp egy gyenge összecsukási erőhatást gyakorolsz rá. Ezért tartom praktikusabbnak, ha a nyíló sík vízszintes. Úgy biztosan nem csukoódik össze "véletlenül".
Egyébként sztem hasznos lenne, hama cover display is el tudna fordulni. Pl. kicsit kinyitva, asztalra helyezve, mondjuk, óraként, vekkerként is tudna funkcionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest