- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én a telómat is landscape -ben, két kézzel fogva használom, de tudom, hogy ez nem általános. Tabletnél viszont igen. Ha vízszintesen nyitod szét (a nyiló sík függőleges), két kézzel nyomod öszze, hogy tartsd és közben a közepét bökdösöd, akkor minden bökésnél tulképp egy gyenge összecsukási erőhatást gyakorolsz rá. Ezért tartom praktikusabbnak, ha a nyíló sík vízszintes. Úgy biztosan nem csukoódik össze "véletlenül".
Egyébként sztem hasznos lenne, hama cover display is el tudna fordulni. Pl. kicsit kinyitva, asztalra helyezve, mondjuk, óraként, vekkerként is tudna funkcionálni. -
Somatom
veterán
Én 5,5"-ról váltottam 10" -ra. Vettem a teló mellé egy tabot. De, így két eszköz lett. Nekem nagyon tetszene egy ilyen 2:1 megoldás. Sajnos, az ördög a részletekben bújik meg. Jó, hogy az Android támogatja, de vajon milyen szinten? Pl. mi a helyzet képernyőtükrözésnél (pl. HDMI, vagy Chromecast)? Hogyan reagálnak a felületek a kijelző elforgatására? Hogyan kezelhető a felület külső beviteli eszközökkel (pl. egérrel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest