Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

MODERÁTOR

Köszi mindenkinek :R

(#2) serrin:
    Tudsz valami forrást adni, ahol ez szerepel? Mert ahol én néztem, ott így jelezték.

(#4) blackmajesty:
    A vodafone saját honlapjáról szereztem az információkat, ők meg csak tudják, hogy így van-e :) Egyébént 1-2x már én is használtam Matrix2 csomaggal a megosztást, és a skype-ot is, nekem sem volt még bajom belőle. Véleményem szerint rendszeres, huzamosabb használat esetén avatkozhatnak közbe, vagy csak szimplán elijesztés.

(#7) serrin:
    Minden részletről lehetne akár sokkal többet is írni, de most elsősorban a történelmi áttekintés volt a célom, és nem mindegy egyes részlet kielemzése, mert akkor 200 oldalas cikk lehetne belőle :)

(#10) szilu7:
    Ahogy a 2G-nél jelzem is, hogy a legnagyobb változás a digitális átállás volt, így ebből egyértelmű, hogy az 1G még nem az volt.
    Támogatta a számlázást és a korlátozott szöveges üzenet küldését -> ez pedig nem a mai értelemben vett sms üzenetet jelenti.

(#11) papa019:
    Tőled is kérem, hogy ha tudtok forrást erre, akkor javítom a cikket természetesen. :K

(#15) papa019:
    Roaming alatt itt nem azt kell érteni, hogy más hálózatokba át tudtál vándorolni, hanem azt, hogy adott hálózaton belül, ha egyik cella körzetéből a másikba léptél, akkor az át tudta venni a hívást, és nem szakadt meg a vonal, mint a 0. generáció esetében.

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák