- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek
(#2) serrin:
Tudsz valami forrást adni, ahol ez szerepel? Mert ahol én néztem, ott így jelezték.(#4) blackmajesty:
A vodafone saját honlapjáról szereztem az információkat, ők meg csak tudják, hogy így van-e Egyébént 1-2x már én is használtam Matrix2 csomaggal a megosztást, és a skype-ot is, nekem sem volt még bajom belőle. Véleményem szerint rendszeres, huzamosabb használat esetén avatkozhatnak közbe, vagy csak szimplán elijesztés.(#7) serrin:
Minden részletről lehetne akár sokkal többet is írni, de most elsősorban a történelmi áttekintés volt a célom, és nem mindegy egyes részlet kielemzése, mert akkor 200 oldalas cikk lehetne belőle(#10) szilu7:
Ahogy a 2G-nél jelzem is, hogy a legnagyobb változás a digitális átállás volt, így ebből egyértelmű, hogy az 1G még nem az volt.
Támogatta a számlázást és a korlátozott szöveges üzenet küldését -> ez pedig nem a mai értelemben vett sms üzenetet jelenti.(#11) papa019:
Tőled is kérem, hogy ha tudtok forrást erre, akkor javítom a cikket természetesen.(#15) papa019:
Roaming alatt itt nem azt kell érteni, hogy más hálózatokba át tudtál vándorolni, hanem azt, hogy adott hálózaton belül, ha egyik cella körzetéből a másikba léptél, akkor az át tudta venni a hívást, és nem szakadt meg a vonal, mint a 0. generáció esetében.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bitcoin topic
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Eladó! Kishibás Rtx 2070 8GB
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar