Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborHmvhely
újonc
Köszönöm a válaszod! Természetesen nem várom el senkitől, hogy helyettem döntsön vagy hogy "győzködjön" arról, hogy jó gép ez. Alapból nem szeretném visszaküldeni, de így használhatatlan. Ezért vártam a fórumon, hogy hátha valaki meg tudta javítani. Tudom ennyiért már használható használt laptopot lehet kapni, de ezt pont azért szeretném, mert egy válltáskában elfér. Androidot tényleg simán törölném, ha megszerelhető lenne otthon és ezért megtartanám és kezdem a mókolást. Nem értem miért fagy random, eltérő időnként. Nagyon türelmes vagyok, napokig hagynám ha kell, hogy frissítsen, de lefagy és kb. 20 másodpercig nyomvatartott főkapcsolóval tudom kikapcsolni. Olvastam sok külföldi fórumot, de nem mókoltam, míg itt nem tudok segítséget kérni. Másnál vannak hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- PlayStation 5
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest