- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #71 üzenetére
Ha nem számolom, hogy többszörös újrakezdő vagyok, akkor egy fél éve intenzíven (ha számolom akkor sok sok éve). A mostani tanulásom abban különbözik az eddigiektől, hogy most sokkal motiváltabb vagyok. Egyszerűen mégis úgy érzem, hogy ami bemegy az kb ki is jön. Na mind1. Nem adom fel, mert nagyon szeretnék tisztességes Angol nyelvtudásra szert tenni.
-
anjani182
őstag
válasz
Intelligencs #31 üzenetére
Nem ismerem, de jó féle
A B2 szint szerintem is már elég komoly tudást kell hogy jelentsen, bár én úgy tudom a Rigó utcai nyelv vizsga B2-nek felel meg, de én tudom magamról hogy nem vagyok B2, nekem is az élő beszéd okoz gondot jobban, nehéz átállni évente néhányszor 1-2 napra amikor a külföldi ismerősök hazajönnek...ja, és nagyvállalati környezetbe ettől több kellene szvsz is, ahogy előzőleg említették...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Értekezés arról, hogy mennyire (nem) beszélünk mi magyarok idegen nyelveket, és hogy ez miket vet fel.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest