- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
a kijelzője lehet gyenge grafikára, egy 5k cto imacen dolgozok, a belsőség erőteljes. bent a nyomdában dell u2713 monitorok vannak, ott szoktam kalibrálni, ahhoz pedig az rmbpromat hordozom általában.
egy grafikus monitorhoz képest buta az imac 5k kijelzője ez így igaz. számomra ettől függetlenül tökéletes az itthoni munkára. -
deja vu
addikt
Grafikai munkára nem gyenge az IMAC? Csak 16 millió szín, csak sRGB színtér, gondolom LUT max. 10-12 Bit, nincs homogenításkiegyenlítés, hőmérsékletvezérelt színelcsúszás és fényerőkorrekció, nincs A-TW Polarizer, elektronikában nagyon buta egy grafikus monitorhoz képest. Tudnál belinkelni egy kalibrációs naplót, kíváncsi vagyok mit tud kalibrálva? Mennyi a dE kalibrálva?
-
Misi1979
őstag
Grat a rágcsálóhoz, nem is tudtam, hogy van új MM.. én az 1-es verziót próbáltam megszeretni, de nem voltunk egymásnak teremtve, maradtam a tapipadnál. Lehet adok a 2-esnek egy esélyt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- YouTube
- Windows 11
- Synology NAS
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest