Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci.
tag
Hozzám olyat hoztak, ahol egy M-tech nevezetű csoda pukkant el, és vicces módon csak a memóriákat vitte magával. Egyébként érdemes volna valami statisztikát csinálni, -mert sokan számolnak be (én is) low-end tápok haláláról, ugyanakkor hallani hih-tech tápok pusztulásáról is- hogy az eladott/megmakkant arány hogy áll mondjuk gyártókként. Nem lennék meglepve, ha kb ugyanannyi lenne.
-
Paci.
tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Helyes, szeretem az ilyen írásokat. Főleg ha vannak rendesen képek is.
(látom te is "kupista" vagy
mindig minden van mindenhol)
Mondjuk arra még gyúrnom kell, mit kell megméregetni egy félhulla tápon hogy merjem használni. Vagy lehet kapni ilyen túlfeszvédő bigyót molex-csatira, az a tuti. -
Paci.
tag
Hmm.. Úgyis van itthon kihasználatlan félhulla táp. És nekem is kinyiffant az IDE-s külsővinyó-ház téglatápja. Most úgy használom, hogy egyik döglött tápról levágtam az egyik kábelköteget amin a floppy tápja van, tömtem bele rézdrótokat és összedugtam az asztali gép floppy-tápjával. Így van kivezetve az áram a vinyónak + a külsőház elektronikájának. Tanyamodding rulez

Lehet összeszedem magam, és valami hasonlót én is mókolok mint Te. De előbb megvárom hogy befejezd és leszel olyan kedves hogy publikálod
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- PlayStation 3
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- További aktív témák...
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindig minden van mindenhol)