- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is érdekes lenne, hogy mi baja volt ezeknek a tápoknak
FSP-k egy jó részében 1db visszacsatoló elkó szokott elmenni, és sok kodegány is megy tovább újrakondizás után.
Szóval az sem mindegy, hogy szénné ég az adott táp, vagy egy 20Ft-os elkó cseréje után megy tovább...Amúgy M-Tech -ből láttam már 500-550W-osat, ami elég szörnyű volt : színvonalban a 300-as gagyitápokén állt... De rá van írva, hogy 500-at tud... Meddig... :S
-
ZetorGumi
addikt
Paci.: Köszi az elismerést, első irásom, próbáltam olyanra csinálni, mint a többi, amiket olvastam itt.
(Én csak rendezett káosznak hivom.)
Nem nehéz megtanulni, csak idő kell hozzá.
Az se biztos, de a semminél több.mr_ricsi: ahhoz képest, hogy acorp, még ugyancsak jól birja, és még eddig nem vágott haza egy hdd-t sem *kopp-kopp*. Pedig szerverként használt gépben volt eddig. Szóval nem minden a név, meg a márka számit, hanem az is, hogy milyen "előélete" volt, és hogy milyen kinzást kapott.
staccato: Köszi.
-
ZetorGumi
addikt
Ismerős helyzet, először ez igy úgy volt.
Maga a táp be van fejezve, működik, csak a merevlemezek hiányoznak még, meg a doboz, amiben lesz.
A dobozt mihamarabb meg szeretném csinálni, és az ideje is közeleg, (nemsoká kész vagyok a másik projektemmel, és utána már rárek dobozt csinálgatni.) de a merevlemezek beleköltöztetése odébb lesz. De biztosan publikálva lesz ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest