- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha jól emlékszem, anno az AMD pont azért szakított a havi frissítéssel, hogy ne két csapat dolgozzon rajta, mert az hibalehetőségeket szül.
Miután ezt megszüntették - mondjon akárki akármit - nagyságrendekkel csökkentek a driverből fakadó hibák, és rengeteget javultak a driverek. Nekem a 6 év alatt egyszer sem volt Radeon driverrel komolyabb problémám.Ja, de, egy hibám volt a Crimsonnal, ezt többször sikerült reprodukálni is:
Ha Cliffs of Dover -el játszottam, és futott az MSI Afterburner meg az OSD szerver, és a driverben volt a CLoD -nak külön egyedi profil beállítva, akkor a játékból a főmenübe történő kilépéskor lefagyott, és ha ezek után törölni akartam a játékprofilt, akkor előadta "a driver nem válaszolt, majd helyreállt" című műsort. Ha a fenti 3 feltétel közül csak 1 nem teljesült, akkor semmi baja nem volt. Ha nem volt profil, nem volt baja a játéknak. Ha nem futott a játék közben az Afterburner, és nem fordult elő a játékfagyási hiba - vagy utána rebootoltam a gépet -, akkor tudtam rendesen törölni a profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest