Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
CounterBoci #264 üzenetére
Hú, mit zúdítottál a fejedre...
-
Vakegérke
félisten
válasz
gergely2019 #173 üzenetére
Van tapasztalatod a gyereknevelésben, vagy csak véleményed?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kalandor #161 üzenetére
De, és hiszek abban, hogy minden gyerek értelmes. Azonban ha nincs fizikai gát, a szó csak üres lufi marad.
Anyu volt a feltétel nélküli szeretet, én voltam a szigor. Tény, hogy eljárt a kezem, de az arc a lélek virága, így soha nem pofoztam a gyerekeket. A sejhajuk sajgott, ha a szép szó hatástalan maradt.
Egyszer egy barátom szüleinél voltunk. A két gyerek egyik lábáról a másikra hintázva nézte a vitrinben lévő csecsebecséket. A néni mondta nekik, hogy megfoghatják bármelyiket, csak ne törjék el.
Nem nyúltak egyikhez sem, mert jól tudták, a mi "törvényeink" szerint nem szabad.NEM SZABAD!
Ez a két szó a kulcs, minden gyereknek tudomásul kell vennie.Kettőt neveltem. Mindkettő tisztelettudó, becsületes.
Nem, nem a verésnek tudható be. Tény, hogy kaptak, (persze csak akkor,) ha kellett, de felnőtt fejjel is úgy vélik, hogy adott helyzetben rájuk fért.
Amilyen az alap, olyan az építmény. Hiszem, hogy jól alapoztam, az építményt már nem volt nehéz ráépíteni. -
Vakegérke
félisten
válasz
gergely2019 #159 üzenetére
Pofonról sose beszéltem, de hogy kivinném a boltból és kapna a fenekére, az biztos. Nehogymár elkönyvelje, hogy ez belefér.
-
Vakegérke
félisten
Tessék, gyerekek jogait lelkesen védők, nézzétek.
A gyerek sose volt fegyelmezve, biztos, hogy egyetlen taslit se kapott. Nem tanulta meg, hogy vannak szabályok, amelyeket be kell tartani, vannak határok, amelyeket tilos átlépni.
Mutathatsz példát, mindegy, a gyerek feszegeti a korlátait. Ha nincs retorzió, ilyen hisztis kis sz*rházivá válik.Ti hogy a fenébe bírnátok rá, hogy szófogadó legyen?
-
Vakegérke
félisten
válasz
gergely2019 #108 üzenetére
Jól esik a joggal érvelni, vagdalkozni? A gyerekek kötelességeinek emlegetése hol marad?
-
Vakegérke
félisten
Nem tetszem tanár lenni, de tisztelem a türelmüket, hogy a mai feltételek mellett is képesek kitartani hivatásuknál.
'51-es születésű vagyok, tehát én is kaptam nyaklevest, körmöst, nekem is húzták a pajeszom. A korosztályom mindezt átélte, de senki nem nyafogott, mert tudta, hogy megérdemelte. Otthon se volt panasz, mert a szülő rátett még egy lapáttal, ha megtudta, hogy miért fegyelmezték csillagvirágszálát.
Az a vád pedig nem igaz, hogy "mi" vertük a gyerekeinket, mert minket is vertek. Nem vitás, ha kellett, odacsaptunk, de talán ennek is köszönhető, hogy tisztelettudó emberré neveltük gyerekeinket.
Egy gyerek mindig feszegeti a korlátait. A felnőtt feladata, hogy meghatározza, eddig és ne tovább, márpedig ehhez szükség van fegyelmező eszközre. Anélkül mit sem ér a prédikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mai második tanárbűnözéses hír: Felfüggesztettet kapott egy diákokat verő somogyi...
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest