Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
En Angliaban elek, havonta viszem a kocsim tisztitasra (kivul-belul), 10 font, itt ez a legolcsobb, egy putriban vegzik a muveletet (kulso szemmel nem lehetne megitelni, hogy ez nem balkan), romanok a beosztottak, es pakisztani a fonok. Ugye papiron, otthonrol olvasva ez eleve kerulendo lenne, de a munkajuk van olyan jo, mint barki masnak masfelszer ennyiert, de ez meg naluk sem megengedett. A multkor egy taskaba kipakoltam a cuccaim, hogy a tisztitas konyebb legyen, otthagytam, fel ora mulva ugyanott van. Talan a melyen lehet a dolgoknak az is (nem vedek senkit), hogy itt meg ezek sem szorulnak ra erre... Persze mas szferakban volna mit fejlodni, nem mondom...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kész, pár napra ugrok csak haza családlátogatni Magyarországra, gondoltam kérek egy belső autótisztítást - én kis naiv...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest