- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyroby
tag
ha vkit érdekel van egy ilyen eladóm [link]
36ország / 1 euro / 100MB
-
Sztbeni
őstag
azt esetleg nem tudja valaki, hogy a blau.de-hez kell-e német lakcím? És hpgy lehet-e benzinkutakon kapni
-
Sztbeni
őstag
Benzinkutakon melyik kártyák fordulnak gyakran elő?
-
Sztbeni
őstag
Ha valaki tud jó áron német SIM-et szerezni (különösen Alditalk, Simyo és Netzclub érdekelne), az szóljon, mert érdekelne
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Régebben volt tt a PH!-n egy hirdetés, de sajnos már nem aktuális [link]Volt ebben egy ilyen lehetőség: "10 EUR-t feltöltve 30 napig a világ 2500 szolgáltatója (vezetékes vagy mobil számok) ingyen hívható."
Nem tudjátok ez melyik szolgáltató lehetett? Esetleg valami hasonló opciót tudtok?
Köszönöm előre is. -
Raucher
tag
Nem kell semmit kérni. A pénztár közelében van egy tároló, amiről leemelsz egy 15 esetleg 25 eurós Simyo "kártyát".
A pénztáros lehúzza a vonalkódját. Ennyi.Ha sokat telefonálsz haza, akkor másik szolgáltatót válassz. Van amelyiknél a belföldi hívásnál is olcsóbb Magyarországra telefonálni.
-
Raucher
tag
Szerintem nem.
Viszont, szinte bármelyik élelmiszer boltban, elektronikai üzletben, drogériában vásárolhatsz feltöltést.
A nyugta végén ott lesz a szükséges karakter sorozat. Utána *104#.... és érkezik az új egyenleg SMS-ben.Ez a leggyorsabb módja a feltöltésnek. Ha utalom a pénzt, az három nap múlva lesz feltöltve.
-
Sztbeni
őstag
simyot sokan hirdetnek itt neten, ezért gondoltam. Tudnék szerezni aktivált kártyát. Ezt az 1GB net 10€ opciot lehetne rajt aktiválni? Feltölteni mennyire lehet? Eplus feltöltéssel is? Ahova megyek ott van nekik 3G, szóval megfelelne.
Az O2-ős szolgáltatók viszont nem jók nekem, a lefedettség miatt.
-
Raucher
tag
Nekem van Simyo kártyám és használom is.
Az E-Plus hálózatát használják, mint a legtöbb virtuális szolgáltató. Telefonálni jó. Internetre kevésbé, mert elég lyukas a lefedettség. Okos telefonba használva valamelyik adatelérést is tartalmazó csomagra érdemes előfizetni. Frissen érkező magyarnak viszont azok a csomagok, amikben SMS és telefon percek is vannak, nem biztosan praktikus.
A kártyát legegyszerűbb neten rendelni, de. Német lakcím és bankkártya szükséges. A címre küldik a kártyát. Fizetni meg kell valahogyan a kártyáért.Mostani kedvencem a netzclub. Náluk is 9 cent az SMS/percdíj, viszont havi 100MB adatforgalmat ingyen adnak. (Némi reklám email árán. Valóban nem sok, a kedvenc oldalamon több reklámot látok egyetlen nap alatt, mint a netzclubnál egész hónapban. (van egy Nexus hetem, abban van ez a kártya)
Regisztrálni lehet az oldalukon. Német címre küldik a kártyát. Fizetni nem kell, ingyenes a kártya. Ha tölteni akarsz, akkor rendes O2 feltöltő kártyával is megteheted. -
Sztbeni
őstag
Simyo-rol tudtok valamit? Mert az is jónak tűnik.
-
total90
veterán
-
En EDEKA-t vettem, olcso az internet ra.
-
total90
veterán
Egyébként hova jössz DE-be... meg élni, vagy csak szezonmunka?
-
Sztbeni
őstag
Ha valaki tud még valami jó csomagpt, vagy van tapasztalata, az szóljon!
Simyo-t használ valaki?
-
djculture
félisten
De a honlapjukon kell regisztrálni és ennyi. Egyébként majd kipróbálom mert haver szerint:
9 cent / perc a hívások több mint 30 európai országban = Ausztria, Belgium, Bulgária, Kína, Észtország, Franciaország, Görögország, Nagy-Britannia, Hong Kong, Izrael, Olaszország, Japán, Lettország, Luxemburg, Monaco, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Svájc, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Magyarország. Itthon is megy a voda hálózatán ha ez igaz akkor el lehet felejteni az itthoni rabló szolgáltatókat. -
a_tesz
Korrektor
Én Aldis kártyát vettem tavaly, mert akkor ahhoz volt a legolcsóbb az internet, 15 € pénzért 5 GB adatforgalom, illetve napijegy 1 GB forgalommal 2 €. Bementem egy Aldiba, kértem egy kártyát, meg egy feltöltő kupont hozzá, és kifizettem. Beraktam a telóba, feltöltöttem, megrendeltem a szolgáltatást, és működött, igen jó tempóval. Azóta annyiban javultak, hogy már neten is fel lehet tölteni az egyenleged.
Szerk: úgy tudom viszont, hogy neten kellett regisztrálni, de levelet nem küldenek meg ilyesmi, én beírtam lakcímnek a hotel címét, ahol laktam.
-
Sztbeni
őstag
És semmit nem kell csinálni, hogy működjön? Csak berakom és kész?
a_tesz: Akkor regisztrálni azt sem kellett? Mert van ilyen opció az oldalukon. Akkor az nem muszáj?
-
djculture
félisten
[link] Ezt nyomatják ott minden multiba aldi meg egybek. 5 euro egyenleg 4,95euroba kerül, 9 cent / perc.a hivás az összes német hálózatba. Haver hozott vagy 10db-ot de itt a fórum is árulják 1800ft-ért a bontatlant...
-
total90
veterán
O2, Voda, T és Base kártyát nem tudsz venni, ha nem itt élsz... de Blao, Chibo (
), Lebara és hasonló "bérszolgáltató" kártyát simán vehetsz. Pl., ahogy Lapa is írta, megveszed benzinkúton, aztán kártyát beteszed a telefonba és kb. 2 órán belül aktiválódik.
Lapa: hol élsz DE-be?
-
Sztbeni
őstag
Van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ősszel megyek Németországba, és szeretnék valami feltöltős SIM-et venni. Ha veszek pl. egy benzinkúton, azt hogy kell...
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- The First Berserker: Khazan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest