Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poll Tamás
tag
válasz
anjani182 #25 üzenetére
Újabb eredmények:
Lassan egy évig tanultam a suliban vakon gépelni, szerintem kicsit sietették nálunk, és ráadásul még osztályozták is. Tudom jegyet kell adni rá, de ez miatt mindenki csak simán gépelt, nehogy egyes legyen.
Szerintem jobb is lenne ha nem osztályoznák, talán akkor mindenki "becsületesebben" csinálta volna az osztályban.
Igazából két csoportra válaszozták el az én osztályomat, 18-18, és én a "szigorúbb tanárt kaptam". A másik csoportba tényleg úgy volt, hogy kartonlappal lefedték, és úgy kellett gépelned, egy haver mesélte.Szigorúbb úgy értem, hogy ott ült, és csak jegyet osztott.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Magyar írási sebességteszt. http://hungarian-speedtest.10-fast-fingers.com/Véletlen generált magyar szavakat kell...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mazda topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest