Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
A progit frissítettem a 0.4-es verzióra
-
szoke12
őstag
Nem ismerek minden disztrót. De az biztos, hogy az Ubuntu addig nem ismeri fel a készüléket, amíg az a bizonyos ~rules fájl nincs ott. Ezért készítettem a "progit", hogy könnyen át lehessen siklani a készülék beállításán.
Visszatettem a letöltő linkeket, meg kiegészítettem a bejegyzést. Illetve elkészült a 0.3-as verzió.
További tesztelőket várok! Kérlek, jelezzétek azt is, milyen típusú készülék volt amivel sikerült használni.
-
szoke12
őstag
Igen, a program ennyi. Előkészíti az adb használatát. Ha szériaszám fogadott és nem egy sor kérdőjel, az azt jelzi, hogy rendben lefutott.
indithatod az adb-t:
adb shell
Utána "android" parancsokkal mehetsz szépen tovább...$15 Lenry: Linuxon nincs ilyen, hogy driver a telefonhoz! Ezért kell ez a program, hogy felismerje. Szerinted az a legjobb időtöltésem, hogy felesleges progikat írogatok?
-
-
-
Tulajdonképpen ez mire is jó?

Feltettem, kétszer kérte, hogy csatlakoztassam a készüléket (egyelőre csak a telefont próbáltam), majd egy szériaszám kiírása mellett közölte, hogy kész.
Kicsit el vagyok tévedve. Azt hittem ezzel majd szépen automatikusan felcsatolódik a telefon/tábla mappaszerkezete és szabadon tudom piszkálni a fájlokat, mint vindóz alatt. -
Lenry
félisten
-
Vladi
nagyúr
De mire jó, azt nem értem pontosan.
Tesztelném neked fedorán, amint kapok forráskódot.

random appra adjak root jogot? Ugye nem gondolod komolyan?

-
szoke12
őstag
Hmmm... Ezek szerint ezzel még sosem találkoztál:
szoke12@szoke12-laptop:~$ adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attached
???????????? no permissions
szoke12@szoke12-laptop:~$Ugye?
Na ezért van a programom. -
szoke12
őstag
Elkészült a 12.04-el is, és a többi verzióval is kompatibilis verzió!

-
-
Lenry
félisten
ez mi és mit csinál?
-
Három androidos kütyüt is tesztelnék 12.04-es Ubuntu alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi