- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
-
Okvagyok
csendes tag
-
szoke12
őstag
A progit frissítettem a 0.4-es verzióra
-
szoke12
őstag
Nem ismerek minden disztrót. De az biztos, hogy az Ubuntu addig nem ismeri fel a készüléket, amíg az a bizonyos ~rules fájl nincs ott. Ezért készítettem a "progit", hogy könnyen át lehessen siklani a készülék beállításán.
Visszatettem a letöltő linkeket, meg kiegészítettem a bejegyzést. Illetve elkészült a 0.3-as verzió.
További tesztelőket várok! Kérlek, jelezzétek azt is, milyen típusú készülék volt amivel sikerült használni.
-
Lenry
félisten
-
szoke12
őstag
Igen, a program ennyi. Előkészíti az adb használatát. Ha szériaszám fogadott és nem egy sor kérdőjel, az azt jelzi, hogy rendben lefutott.
indithatod az adb-t:
adb shell
Utána "android" parancsokkal mehetsz szépen tovább...$15 Lenry: Linuxon nincs ilyen, hogy driver a telefonhoz! Ezért kell ez a program, hogy felismerje. Szerinted az a legjobb időtöltésem, hogy felesleges progikat írogatok?
-
Syl
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
Syl
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
Syl
nagyúr
Tulajdonképpen ez mire is jó?

Feltettem, kétszer kérte, hogy csatlakoztassam a készüléket (egyelőre csak a telefont próbáltam), majd egy szériaszám kiírása mellett közölte, hogy kész.
Kicsit el vagyok tévedve. Azt hittem ezzel majd szépen automatikusan felcsatolódik a telefon/tábla mappaszerkezete és szabadon tudom piszkálni a fájlokat, mint vindóz alatt. -
Lenry
félisten
-
Vladi
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
Vladi
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
Vladi
nagyúr
De mire jó, azt nem értem pontosan.
Tesztelném neked fedorán, amint kapok forráskódot.

random appra adjak root jogot? Ugye nem gondolod komolyan?

-
Lenry
félisten
-
szoke12
őstag
-
Lenry
félisten
-
szoke12
őstag
Elkészült a 12.04-el is, és a többi verzióval is kompatibilis verzió!

-
szoke12
őstag
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
ez mi és mit csinál?
-
szoke12
őstag
-
Syl
nagyúr
Három androidos kütyüt is tesztelnék 12.04-es Ubuntu alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest