Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Azt hittem ezzel majd szépen automatikusan felcsatolódik a telefon/tábla mappaszerkezete és szabadon tudom piszkálni a fájlokat, mint vindóz alatt.
ehhez nem kell semmilyen külön program.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
elindítja az adb-t. nagyjából ennyit vettem ki, Debian alatt sem indult el, bár nem is bűvészkedtem vele sokat.
az adb (Android Debug Bridge) az Android SDK része, be tudsz vele lépni valami terminálról az Android alatti Linux shellbe. sokszor hasznos, ha Androidot / Androidra fejlesztesz.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
csak átfutottam a scriptet, mert nincs nálam miniUSB, WiFi-s adb-n meg nem működik, de ehhez root jog is kell?
csak mert úgy látom, hogy ír(na) a /etc meg a /bin-be is...aztán persze lehet, hogy én néztem valami nagyon be
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
ez mi és mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást