Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
En Kit simmel hasznalnam igy az egyiknek eSimnek kell lennie, tegnap elment ket oram amig a vodavon rajott hoyg nem fog menni . Subject code 8.2.6reason code 3.8 ot ad a telefon, kulfoldi forumok szerint a szolgaltato eSimje meg nem Pixel 6 kompatibilis. A masik O2 UK lenne, egesz veletlenul nincs itt valaki aki o2 eSimmel hasznalja?
Elso par nap tapasztalatai
- gyari tok nagyon csuszos olyan selymes muanyag. szep de nem kezbe valo plusz kicsit vastag is szerintem es eles pereme van ezert az oldalrol csusztatasok nem kellemesek
- feher kepernyon felul zoldesfeher. Rakeresve sotet kepernyon kene elojonni ennek ami ismert problema de nalam feherkepernyon jon ki. Az olvastam szoftverrel megoldjak igy addig atkapcsoltam dark modba
- a diktálás az nagyon szuper magyarul is meg a tensorhoz kotodo dolgok
- uj androidon nem birtam megszokni a lehuzos menuben a allapot ikonok nem karika hanem bazi nagy teglalap ezert egy lehuzasban csak 4-et latok. Mintha regebben ezt vissza lehetett volna kapcsolni ikonosraMeg egy kis offtopik. Nincs valami modszer hogy a regi telefonrol a home screen ikonjait folderjeit ne kelljen kezzel egyesevel ujra rakosgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Bundle topik
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest