- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Szerintem nem a ddr2 hibája a max 8g, hanem a chipseté.
Legalábbis az a két szerver, amit most vettem 48G rammal, az nem tud róla, hogy ddr2-ből nem lehet 8gigánál többet rakni egy gépbe.fless: "mire oda jutunk, hogy lesz értelme, addigra lemegy az ára is.": ha lemegy az ára, lesz értelme
-
Ősember
őstag
engem meg az idegesit, amikor valaki a piacot egy napi statisztika alapján tudja ilyen magas szinten értékelni
érdekes mod 1 évvel ezelött szo nélkül kicsengetett bárki 30-40k-t egy 2 gigás ddr2 kitért, ami nem is volt valami erös. de most, hogy már fele annyiért is lehet erös kiteket venni, ugy beszél mindenki ezekröl a ddr3-akrol, mintha ez lenne a világ legnagyobb rablásaegyszerüen ez egy frissebb technologia és kész. ez mindig igy volt és mindig igy is lesz. ami ujabb az drágább. a másik meg, hogy a ddr3-nak ugy esik az ára, mint anno a ddr2-nek és ahelyett, hogy ennek örülne a nép még siránkozik is.
idén már igen is normális ddr3 árakat fogunk látni, ez szinte teljesen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest