- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Ha jól tudom a DDR3-ban az a jó, hogy nem korlátozódik a DDR3-as alaplapok memóriakapacitása 8 GB-ra. Tehát DDR3-ból majd be tudunk pakolni simán mondjuk 32 GB-ot. Lehet, hogy nem lesz gyosabb meg jobb, de többet lehet berakni. Például két év múlva amikor a lúzerek még mindig szánalmas 8GB DDR2-vel futtatják a Vista-t, és az igazi menőknek legalább 24 GB DDR3-asuk van, akkor majd tényleg lemondok a DDR2-ről.
Amikor eljönnek ezek az idők, akkor majd lesz szerintem egy olyan jelenség is, hogy az embereknek olyan rohadt gyorsan fut majd a Vista 24 GB RAM-al, hogy majd lázadozni fognak a Windows7 ellen
Szóval amíg itt 8 GB alatt bohóckodunk addig én úgy látom még bőven elég a DDR2.
Tényleg milyen gyors lesz amikor RAM-diskbe betárazom a Vistat vagy bármi mást, akár egy játékot vagy CAD progit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest