Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackSoft

addikt

válasz pakriksz #139 üzenetére

Mert te az elmúlt összes hsz-edben mást írtál... Ha végig nézzük, ugyan azt mondtad el az összes hsz-ben, gyakran pontosan ugyan azt. Lenézel valamiket wikipédiáról, amit még egyszer el is néztél, és az én igazamat erősítetted meg a linkeléssel. Tudod ez itt nem iskola, nem vagyok az oktatód, nem fogok neked elmagyarázni semmit, mert nem lenne elég a PH! tárhelye, annyit kellene neked írni, hogy megértsd az eddigiek alapján.

• BlackSoft

addikt

válasz pakriksz #137 üzenetére

Én meg még egyszer elmondom, hogy hülye vagy... Iskolába jártál? Vagy kaptál egy gépet, és jöttél ide osztani az észt PH!-ra? Neked abszolút fogalmad nincs, mi a hangnál az a 192kHz meg a 48kHz...
    Innentől kezdve a témában óvodásnak számítókkal nem vitatkozom, következőleg jelentem a flame-elésed, miután 6x elmondtam, nem vitatkozom hülyékkel. Főleg nem olyanokkal, akikkel azért alakult ki vita, mert minden vele folytatott szóváltás nélkül személyeskedni kezdett!

• BlackSoft

addikt

válasz pakriksz #116 üzenetére

Nem vagy tisztában a hangtechnikával, ez itt a 192kHz-nél ki is derül... Tehát ezt hagyjuk.

Igen, 32 csatornás itthoni rendszerek vannak, szükségesek is, ha esetleg zenét veszünk fel hobbiból. Egy HDMI 2.0 hobbi célra a 32 channel támogatás miatt nagyon király lesz sok embernek, a 8 nagyon kevés.

Amit meg amúgy linkeltél HDMI-s wiki-t, pont azt írja le a HDMI 1.4-re, 2160p@30Hz max, tehát engem erősítettél csak meg. Igaz az 1080p@60Hz maxot nem írja, de ha utána olvasol az is kiderül, ha nem hiszed el, akkor veszel egy 120/144Hz-es monitort, és kipróbálod...

A lényeg, hogy fogalmad nincs miről beszélsz, csak mondod, amit itt ott összeolvastál wikipédián...

Ami pedig a hangtechnikai foglalkozásomat illeti, saját stúdióm volt öregem, nekem ne hadoválj marhaságokról, amikor eddigi fél életemet a zenével töltöttem, és a Sony-val is dolgoztam egy fedél alatt nem is egyszer :DDD

Tehát itt, és most abba lehet hagyni, már az a személyeskedéses hsz-ed óta nem kellett volna hozzám szólnod, ami abszolút semmire nem volt jó, csak beszóltál az alapelveket sértve, hogy mondj valamit, mert nem tetszettem neked.

• BlackSoft

addikt

válasz pakriksz #49 üzenetére

És azt hallottad, hogy Dual-Link DVI vagy Displayport = A HDMI egy elavult multimédiás szar? :))

2160p@30hz? :DDD 1080p@60hz? :DDD De ha már hang... 124kHz? :DDD 8 Channel? :DDD
    Ezt én nem tenném egyik eszközre sem 2014-ben :N

Majd a 2.0 érdekes lesz, ha elterjed, mert az aktuális. Addig ilyenek nekem ugyan nem kellenek...

(#50) SylverR: Magyarul a hangzásért felelős, továbbra sem 3D, sem grafika, hanem hang.

"...csak végre nem kell Dolby Headphone, meg 6 db hangszóró a rendes térhangzásért."

:DDD :DDD :DDD Hát nekem aztán számolhat amit akar, de pont hogy a rendes térhangzásért, térben kell elhelyezni mindent :K Egyetlen szimuláció sem ér a közelébe sem az igazi hangzásnak :))
    Akinek már volt 6db hangszórója (normális, mondjuk mint az Acoustimass 10 IV-esem), az tudja mi a térhangzás, aki 2/2.1-el próbálta szimulálni - bánom is én milyen cpu-val/gpu-val - a térhangzást, az még nem hallott semmit.

Új hozzászólás Aktív témák