Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
pakriksz
üzenetére
Mert te az elmúlt összes hsz-edben mást írtál... Ha végig nézzük, ugyan azt mondtad el az összes hsz-ben, gyakran pontosan ugyan azt. Lenézel valamiket wikipédiáról, amit még egyszer el is néztél, és az én igazamat erősítetted meg a linkeléssel. Tudod ez itt nem iskola, nem vagyok az oktatód, nem fogok neked elmagyarázni semmit, mert nem lenne elég a PH! tárhelye, annyit kellene neked írni, hogy megértsd az eddigiek alapján.
-
BlackSoft
addikt
válasz
pakriksz
üzenetére
Én meg még egyszer elmondom, hogy hülye vagy... Iskolába jártál? Vagy kaptál egy gépet, és jöttél ide osztani az észt PH!-ra? Neked abszolút fogalmad nincs, mi a hangnál az a 192kHz meg a 48kHz...
Innentől kezdve a témában óvodásnak számítókkal nem vitatkozom, következőleg jelentem a flame-elésed, miután 6x elmondtam, nem vitatkozom hülyékkel. Főleg nem olyanokkal, akikkel azért alakult ki vita, mert minden vele folytatott szóváltás nélkül személyeskedni kezdett! -
BlackSoft
addikt
válasz
pakriksz
üzenetére
Nem vagy tisztában a hangtechnikával, ez itt a 192kHz-nél ki is derül... Tehát ezt hagyjuk.
Igen, 32 csatornás itthoni rendszerek vannak, szükségesek is, ha esetleg zenét veszünk fel hobbiból. Egy HDMI 2.0 hobbi célra a 32 channel támogatás miatt nagyon király lesz sok embernek, a 8 nagyon kevés.
Amit meg amúgy linkeltél HDMI-s wiki-t, pont azt írja le a HDMI 1.4-re, 2160p@30Hz max, tehát engem erősítettél csak meg. Igaz az 1080p@60Hz maxot nem írja, de ha utána olvasol az is kiderül, ha nem hiszed el, akkor veszel egy 120/144Hz-es monitort, és kipróbálod...
A lényeg, hogy fogalmad nincs miről beszélsz, csak mondod, amit itt ott összeolvastál wikipédián...
Ami pedig a hangtechnikai foglalkozásomat illeti, saját stúdióm volt öregem, nekem ne hadoválj marhaságokról, amikor eddigi fél életemet a zenével töltöttem, és a Sony-val is dolgoztam egy fedél alatt nem is egyszer

Tehát itt, és most abba lehet hagyni, már az a személyeskedéses hsz-ed óta nem kellett volna hozzám szólnod, ami abszolút semmire nem volt jó, csak beszóltál az alapelveket sértve, hogy mondj valamit, mert nem tetszettem neked.
-
BlackSoft
addikt
És azt hallottad, hogy Dual-Link DVI vagy Displayport = A HDMI egy elavult multimédiás szar?

2160p@30hz?
1080p@60hz?
De ha már hang... 124kHz?
8 Channel? 
Ezt én nem tenném egyik eszközre sem 2014-ben
Majd a 2.0 érdekes lesz, ha elterjed, mert az aktuális. Addig ilyenek nekem ugyan nem kellenek...
(#50) SylverR: Magyarul a hangzásért felelős, továbbra sem 3D, sem grafika, hanem hang.
"...csak végre nem kell Dolby Headphone, meg 6 db hangszóró a rendes térhangzásért."
Hát nekem aztán számolhat amit akar, de pont hogy a rendes térhangzásért, térben kell elhelyezni mindent
Egyetlen szimuláció sem ér a közelébe sem az igazi hangzásnak 
Akinek már volt 6db hangszórója (normális, mondjuk mint az Acoustimass 10 IV-esem), az tudja mi a térhangzás, aki 2/2.1-el próbálta szimulálni - bánom is én milyen cpu-val/gpu-val - a térhangzást, az még nem hallott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyetlen szimuláció sem ér a közelébe sem az igazi hangzásnak