Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
"A megvilágosodás, boldogság résszel nagyon nem értek egyet. A tudomány nem arra való, hogy megváltson. Csak magadat tudod megváltani. Illetve régebben több másik topikban beszéltük, hogy igazából nem is boldogságról lenne a cél (az egy pillanatnyi állapot), hanem az elégedettség"
A tudomány tényleg nem való megváltásra, mint ahogy sok más dologra is alkalmatlan. Az viszont tévedés, hogy csak magunkat válthatjuk meg. Attól leszel elégedett és boldog, ha megbecsülés vesz körbe. A szeretethez hozzátartozik a hit és a bizalom, hogy segíthetünk egymáson. Arany középút, más néven egyensúly kell a megvilágosodáshoz. Úgy látom, hogy a technológiának köszönhető gyorsulás, a türelmetlen és habzsoló mindennapok, "a szeretetlenség állapota" a még megmaradt családokat épp az egyensúlyból igyekszik kibillenteni. Miért tenné mindezt? A fogyasztói társadalomba, a bégető tömegemberbe beleégetik a bélpoklosságot. A széthullott családokból kieső, frusztrált, dependens gyermekek később ideális fogyasztóvá válnak.
"Nem tudom, hogy ez az egész itt micsoda, de azt tudom, hogy az a dolgunk, hogy valahogy átsegítsük egymást rajta." Kurt Vonnegut
"Magamat akkor tudom igazán szeretni, ha nem önmagamért élek. Az én életem leggyönyörűségesebb része, ha adok" Müller Péter
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokat gondolkoztam azon, hogy leírjam, ne írjam le. Mivel pár napja sikerült megfogalmaznom mit is gondolok valójában,...
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- iPhone topik
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest