Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
a poén, hogy próbálom eladni a libretto-t de egyszerűen senkinek nem kell, azaz egyszer elvitték, megbeszéltem mindent az ürgével, örült neki, majd 2nap múlva követelte vissza a pénzét, hogy ez csak egy 233as p1-es és hogy nem kell neki... pedig mindent megmutogattam neki, hogy mit tud... még a gép gyári könyve is megvan...
aztán egyszer majdnem sikerült elcserélni egy pda-ra már útba voltam Pestre hogy elcseréljem majd útközben jött az sms hogy meggondolta magát a kedves partner...
aztán el cserélték volna egy mobilra meg némi pénzre, a pénzt késöbb kaptam volna meg... még jó hogy nem mentem bele, mert nem lett meg a kedves ügyfélnek rá a pénze.. szal már sokszor visszadobták... lehet meg is marad mostmár azért is...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő