- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
1: Viszont engem már érdekel. Amúgy ha jobb lenne akkor egál lenne igaz mert neked erősebb cpud van nekem erősebb vga-m bár vannak olyanok akik szerint nem erősebb 7870 a 660-nál szóval teszteljük már le csak érdekel.
2: Amúgy mehet a teszt mert a 660-t itt 7870-val van egy szitnen szóval simán reális lenne.
3: "Azt pedig hogy az fx-ed trágya sehol sem mondtam" ezt sehol sem állítottam ,hogy Te mondtad,. Értelmezd már amit mondok. Én azt mondtam,hogy Én fogom rámondani a gépemre,hogy egy rakás trá..a! Én magam fogom rámondani.
4: nem bizonyítás miatt ,de érdekel -- komolyan már annyi tesztet mutattaok itt is meg ott is ,hogy tényleg kíváncsi vagyok mennyire s..r a gépem.
-
pipo112
őstag
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
Hi nem azért mert nekem AMD-m van de hadjuk már az ilyen hulladék 1 szálra készült 2.világháborús motorral rendelkező Játékok bevonását (wot-wow) nem ide való! mert nem egy tesztben megmutatták már hogy gaming-ben Max 10-15 fps van a kékek javára egy normálisan optimalizált játékban (ami nem sok ahhoz képest hogy 130kvs50k)
2 az hogy a programozók mai napig is inkább gányolnak egy szálra mint hogy haladnának a jövő útján ez köszön vissza az Intel egyed uralkodásának !
3.jelen esetben a szavazást nézve ez az ország tele van 18.6% i5-i7használ .
Csak sírunk mint a fürdős qrva .
Végül ennek a szájkaratékának semmi értelme mert a kék kocka akkor is jobb nekem meg az apukám orvos Gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged