- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
én is pont tegnap szembesültem ezzel az árral , szintén Sparban. az okai viszont egyértelműek, én is csak magamat hibáztatom, mert később eszembe jutott, hogy volt a táskámban másik szatyor.
Ja, az ok. Környezetvédelem, rengeteg szatyrot használunk feleslegesen, emlékszem kiskoromban mi is marék számra hoztuk, mert ki volt téve, annyit vettél amennyit akartál és mindent szépen külön pakoltunk, hűtött árú, édesség stbstb
na ez rohadtul felesleges és értelmetlen ÉS remek indok pénzbeszedésre, de végülis látom értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...undorító pár! Avagy miért fogadtam meg, hogy ma utoljára vásároltam az üzletlánctól bármit is.Tudni kell rólam, hogy...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen SSD-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- Megújult a PROHARDVER!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest