Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
szaszlaci #16 üzenetére
Asszem ez valami folyadék, amivel végig kell törölni a lemezt, mivel a gyárban rákerül valami szennyeződés vagy nem tudom mi (talán a legkülső védőréteg széle?), amit le kell tisztítani. Mindegy, a tűlábakról nem tudok nyilatkozni; a CD-tisztító lötyi, amitől jobb lesz a hang, na az viszont biztosan kamu.
-
Dany007
veterán
Nmehinném, hogy kamu. 100%, hogy van pozitív előnye, csak nekem kevés a tudásom ahhoz, hogy ezt kifejtsem.
Elég annyi hozzá, ha megnézel egy nívósabb hi-fi vagy házimozi magazint, akkor láthatod benne, hogy a komolyabb hi-end hangfalak mindig tűlábakon állnak! Gondolom nem (csak) a design miatt...
-
BITBOYS
addikt
Ez olyan mint a hdmi kábel aranyozott kivitelbenMondjuk a hangfalnál a tüske annyiban számíthat, hogy nem mászik el parkettán, illetve nem a padlónak adja át közvetlen a rezonanciát.
-
szaszlaci
addikt
válasz
concret_hp #8 üzenetére
Tévedsz! A CD-re nem csak rá van írva a bitsor, hanem egy sokkal bonyolultabb rendszer szerint vannak a bitek, hibás rész mindig előfordul. Viszont olyan logikai rendszer szerint van kialakítva, hogy ez kijavítható legyen 100% pontossággal. Gondold el, egy dokumentumot olvasol CD-ről, ott sem térnek el a betük, soha.
Manapság az audió CD játszók is így működnek, csak a régi fajták, javítást nem tudók hibáztak, ilyenkor kattogott a zene.Amúgy a CD-k oldalát szokták feketére filcezni, hogy majd az onnét visszavert bitek inkább elnyelődjenek. Lehetne vitatkozni róla, de ez mellett még kevesebb érv van.
-
concret_hp
addikt
"így méginkább 1-nek fogja olvasni az 1-eket és mégnullábbnak a nullákat?
"
ez mekkora szöveg
amugy amilyen viccesen hangzik, azért valami halvány igazságtartalma van. tisztább felületen pontosabban érzékel az olvasó, így mondjuk ami csak "kicsit sérült" az kisebb eséllyel billen át ellentétes bitbe. de igazából vajmi kevés eséllyel számít 1bit (hibajavítás miatt, amugy is kijavítaná)
-
szaszlaci
addikt
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Ismerős..nekem a szekrény minden polca körbe van szivacsozva, ajtóhoz ablakszigetelő, ...
-
Inkább a bútorgyártók figyelnének már oda jobban, folyton zörögnek a szekrényajtók, nem győzöm rángatni, meg zsepivel kiékelni, sokszor a legelképesztőbb helyekről érkezik a zörgés.
-
szaszlaci
addikt
Próbáld meg! Az, hogy fessük be a CD oldalát feketére, inkább az a legenda. De ez sincs azért messze tőle..
Dany007:ehhez talán a legjobb a cicikli belső felfújva. Itt inkább arról lehet szó, hogy a feleleges rezgéseket vezetni le "szakszerűen", illetve a padlóból nem enged rezgéseket a hangfalba. (Amit mondjuk a másik hangfal kelt.)
-
yolan
őstag
ez ilyen urban-legend vagy a két 250es pio fal alá rakjak énis négy 100-as szeget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Autós topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest