- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem PS3 csak a Heavenly Sword miatt kellene, X360 meg az Alan Wake miatt...
-
szablya
aktív tag
válasz
mexicanraven #22 üzenetére
Csak természetes
-
szablya
aktív tag
válasz
mexicanraven #20 üzenetére
Ha már PS3, akkor lesz mellé HD monitor is. És akkor gondolom HDMI kimeneten.
De ez még csak ötletszerű, ne menjünk ennyire bele. Csak a GT5 miatt ájultam bele nagyon
-
szablya
aktív tag
válasz
mexicanraven #17 üzenetére
kéthavonta egy-egy válogatott játék belefér(ne)
azonkívül van osztálytársaknak is -
mexicanraven
senior tag
Szép és jó ez az egész, de majd fusd át azt is mennyibe fájnak a PS3-om játékok.
Ott nem vásárolhatóak ilyen Razor féle eredeti lemezek!
Viccet félretéve, ha te eddig gépre sem voltál túl aktív, hogy eredeti játékokat vegyél, illetve ha nem rendelkezel önálló keresettel, ergó mást terhelnél a vásárlással, az megint okot ad a gondolkodásra. -
szablya
aktív tag
1: Javítva.
2: Természetesen én is a gép mellé gondoltam, netezni pedig elég ez a Celeron magos is.Ez lenne a játék, ami miatt váltanék, természetesen ez nem azt jelenti, hogy más játékokkal nem játszanék. Rengeteget gamelek, és erre a PS3 tökéletes alany lenne, ahogyan kb. egy AM3-as PC is. Szóval visszavehetsz, nem kell sajnálni!
Iscariah: Természetesen nem 'komoly' a dolog, csak ironizálni próbáltam
Többiek:
-
válasz
westcoastog #13 üzenetére
En a grafikarol beszeltem, sajnos a GT-kel nem jatszottam.
-
westcoastog
veterán
Na azért ezt nem mondanám, grand turismon nőttem fel, és mondhatom hogy azért a grand turismo és dirt között van egy kis különbség.
Sok sok órát öltem minden részébe, persze 1.-től a 4. részig. Az 1-et vagy 5 ször végig vittem, imádtam. Dirt2-t még ki sem játszottam, mert bele untam.
Ha tehetném én is emiatt a játék miatt vennék ps3-mat, de max a gép mellé, azt nem adnám el.
-
Az AM3-as gepet megveszed, tolsz ra dirt2-t es ugyanaz a grafika de sivatagban
-
szombatitomi
senior tag
Tényleg szép.
Én a Heavy Rain miatt váltanék.
-
Akos96
senior tag
Mint ahogy előttem is írták, nem a gép helyett kell venni. Netezni nem épp a legjobb rajta.
Ez mellett a God of War és a MGS ami miatt megéri. -
jookomak
őstag
Ad 1. a címe helyesen Gran Turismo.
Ad 2. konzolt nem gép helyett, hanem mellé kell beszerezni, és akkor már nem is váltás, hanem fejlődés.Aki pedig egy egész konzol kínálatából nem talál más játékot, csak és kizárólag egy darabot, azt sajnálni tudom, a túl szűk ízlése miatt. Sok jó játék van a gépekre.
Én is pc-s voltam, utáltam a konzolokat. Most már eljutottam oda, hogy inkább a ps-en játszom, mint pc-n. Bár most a Sc2 visszarántott.
-
aero.
veterán
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Akkor a 3 azt jelenti, hogy hár? PéEsHár-om?
Amúgy igaz.
-
mexicanraven
senior tag
Egyik se váltja ki a másikat, a PS3-om se helyettesíti a PC-ét és ugyanúgy fordítva. A helyedben erősen meggondolnám, én is beleszaladtam ebbe a dologba, csak annó a PS2-vel történt ugyanez. Megvettem a gépet, a kellékeket és 3-szor végigvittem a Budokai Tenkaichi 3-at és utána a konzolom igen sokat porosodott míg el nem adtam.
Aludj erre még! -
művésznő4
senior tag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
x'D
-
CséZé
őstag
ez a Megyeri-hídon megy át?
-
caizzz
senior tag
egyet mondok: forza
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gyerekek, ez most komoly, újra elkapott a láz Nézegetem itt a Gran Turismo 5-ös videókat, autókat, trailereket, és a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest