- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egy ismerősöm, aki nem sokat konyít a gépekhez megkért, hogy telepítsek neki CoreELEC-t egy Ugoos AMP6B Plus kütyüre.
Már eljutottam addig, hogy dual-boot módban fel van telepítve eMMC-re. Viszont van két dolog, amivel nem jutok dűlőre:
1: az IR távirányító nem működik. Próbáltam így átmásolni az Android-ét:cp /android/vendor/etc/remote.cfg /flash/remote.conf
de erre az a válasz, hogy Read-Only Filsystem
2: Kérte, hogy tegyek fel egy skin-t (Arctic Zephyr 2 Resurrection), viszont mikor kiválasztom a zip file-t telepítésre, akkor ezt írja:
The dependency on scrip.skinshortcuts version 0.0.0 could not be satisfied. -
qetu
csendes tag
Sziasztok!
W95 TV Boxom van, CoreELEC 20.5 Nexus-t használok. Az OpenVPN-be beállítottam a Surfshark VPN-t. A megfelelő kapcsolódási fájlokat beltöltöttem a "hu-bud.prod.surfshark.comsurfshark_openvpn_tcp.ovpn" és a "hu-bud.prod.surfshark.comsurfshark_openvpn_tcp_.ovpn" fájlokat. A budapesti szerverhez csatlakozáskor egy holland szerverhez csatlakozik. Tud ebben valaki segíteni? -
-szabi-
addikt
Inkább az amlogic topikban vagy a kodi topikban próbáld meg.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem egy pörgős topic, de hátha.
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha mysql adatbázissal használom a kodit több eszközön akkor mi történik ha minden eszközön be van állítva az "Universal Media Scrapper"? Minden eszközön ugyanúgy. Akkor amelyik kodi először elindul az fogja leszedni a tartalmat és beírni az adatbázisba a többi meg már nem fog vele foglalkozni? Ez lenne a célom azért kérdezem, mert nem mindig ugyanaz a kodi van elindítva először új film "érkezésekor"
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem találom az összefoglalót, így nem tudtam ott megnézni.
Milyen formátumba a legjobb a CoreElec-hez a külső hdd formázni?
Azt olvastam hogy van olyan ami belassítja ha W10-ről lan-on keresztül másolsz.
/2TB WD Elements/
Filmet nézni használom, és a spanyol undorító, de vicces nyomozó -t használom rajta. -
mpo
veterán
Sajnos a másik Kodi topikba írtam, itt kellett volna kérdeznem.
[link] -
Márton
nagyúr
A skin XML-ek szerkesztésében jártas valaki?
Videó paus alatt akarok eltűntetni mindenféle OSD-t, ami ment is a Libreelec rendszeren, nyilván régebbi kodival.
Most váltottam Coreelec-re, de hiába szerkesztem át a szükséges fájlt (DialogSeekBar.xml), mégis megjelenik az OSD. Rossz helyre másolom vagy mi a szösz?
Alap, Estuary skin.köszi!
-
-szabi-
addikt
-
Szabi_82
tag
Újra raktam a kodit, azaz a 9.0 verziót. Átmennek a hangok HDMI-n. Érdekes hogy a legújabb(9,2) verzióban ez rossz a régibben meg működik. Már csak a hálózat (SMB) össze szedését ha megoldanák annak nagyon tudnák örülni
Már mint hogy indulás után kell neki vagy 2-5 perc mire tudok tallozni a megosztott médiákban.
-
-szabi-
addikt
Nincs más beállítás ami erről szól "hangtovábbítás engedélyezése és a hangformátumok".
Amlogic összefoglalóban kicsit részletesebb, de ott sem említenek mást. -
Szabi_82
tag
Szia, persze ez beallitva. Azt hiszem a “leginkabb egyezo” van beallitva, igy az aktualis csatorna szamot kuldi. Mert pl az “optimalizált” opcional a csatorna megadasnal 7.1 van megadva akkor meg 2 ch filmnel is 7.1 jelet kap az erosito pcm-mel. Szaval nem a valos csatorna szamot kuldi, de mindig pcm jellel. Nem nagyon ertem
-
Szabi_82
tag
Hi Mesterek!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig média box-oztam, váltottam a htpc-re. A Librelec van rajta. A "gondom" hogy állandó PCM folyamot kap az erősítő. Eddig akármilyen műsor forrást kapott az erősítő digitális bemeneteire kiírta hogy pl:dolby vagy dts stb jel érkezik rá. Most csak annyit ír ki hogy PCM. Az érdekes még hogy ha zenét indítok ami .dts formátum akkor az erősítőn is megjelenik a dts logo/kijelzés.
Ötlet valakinek, hogy mit rontok el? Nagyon kezdő vagyok a kodiban.
Fórumokon nem találtam semmit, vagy rosszul kerestem
Válaszokat előre is köszönöm! -
Malnapocak
csendes tag
Sziasztok, konfigolt már bárki Coreelec alatti tűzfalat? (iptables)
Ha igen, megosztaná a tapasztalatait / mikéntjét?
Thoradia-s transmission fut nálam Correlec alatt, azonban a CE tűzfala nem engedi alapban (Home beállítás esetén) a szükséges portot ha kívülről (WAN-ról) akarom elérni (a router-en működik a port forward, stb.), így editálnám az iptables-t.
Kikapcsolni pedig nem szeretném a FW-t.
Köszönet! -
ati888
senior tag
Szia!
Jó leírás lett, szépen be tudok állítani mindent, de a filmek hozzáadásával nem boldogulok USB HDD-ről. Nem tudom betenni a médiatárba az elérési útvonalat, hogy a külső vinyóról játssza le. LE-vel ment rendesen, mit csinálhatok rosszul?
-
KTU
addikt
Köszönöm a leírást!
Ha valaki tudna segíteni.
A találati lista elrendezés alapértelmezett beállításait merre lehet módosítani?
Köszönöm. -
-szabi-
addikt
Szia
NAS-ról még nem csináltam megosztást.
Sajnos nem tudok benne segíteni.
Ha itt nem kapsz választ esetleg az Amlogic S905, S912 processzoros készülékek topikban.üdv
-
solo18
csendes tag
Sziasztok!
Nagyszerű ez a leírás, köszönöm szépen!
Egy dolog nem akar összejönni sajnos:
"IV. FILMEK ÉS SOROZATOK HOZZÁADÁSA" résznél
Synology NAS-t használok és szeretném, hogy a szerveremen lévő filmek (a megadott mappából) médiaadatai is letöltésre kerüljenek.A leírás szerint megadtam a NAS elérési útját (Video forrás hozzáadása), rámentem az OK-ra és ennyi. Nem jelent meg a tartalommegadás ablak. A Beállítások/Médiatár/Videók menüpontban az előbb beállított forrásra hosszan kattintva nem jelenik meg a lista, amiben a "Tartalom változtatása" is kellene, hogy szerepeljen.
Amennyiben ugyanígy hozzáadom a NAS-t és utána egy külső vinyót is (egy név alatt 2 forrás) és ez után megyek az OK-ra, akkor már előugrik a Tartalommegadás ablak. Beállítom, hogy A' könyvtár tartalma" a "Filmek" legyen, de ekkor csak a vinyón lévő filmeknek szedi le a információját.
Tudnátok segíteni ez ügyben?
Köszönöm.
-
-szabi-
addikt
Szia
Jogos a rejtett partíciós részt frissítettem.
Boot lemez készítéséhez mindig a rufus-t használom.
A bejegyzés is windowsos megközelítésű.
Egyszer kellett volna CE-t linux alatt kiírnom kártyára, de hiába találtam többféle leírást nem működött, végül fél óra keresgélés-próbálkozás után meguntam és elkértem a gyerek windows-os gépét arra a két percre.
Részemről ez a vonal felejtős így a rufus megfelel.üdv
-
ztsoft
őstag
Szia!
Jó leírás lett. Csak egy kis kiegészítést tennék a kiíráshoz. Az SD kártya készítéséhez a LibreELEC USB-SD Creator is használható CE alatt. Ráadásul nem csak Windows alatt használható, mint az általad említett program.
Szükséges partíció 512MB méretű fat32 formátumú a másik rejtett.
Nos, a másik nem rejtett partíció, hanem Ext4-es formátumú.
-
Köszönöm! Jó kis részletes leírás!
Magyar nyelven nekem se megy a telepítő Vorke z6+-on!
Új hozzászólás Aktív témák
lo SziasztokAz utóbbi időben többször is neki kellett futnom CoreElec telepítésnek és Kodi beállításnak.A leírást...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest