- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Melóhegyek, de sikerült reggel végre nagyjából behoznom az alváshiányomat és csak kb. 20 perccel maradtam tovább a munkában. A tegnapelőtti két és fél óra pluszhoz képest ez istenes. (Ja igen, túlórát nem fizetnek.)
Este meg összebújás-beszélgetés-nevetés-filmnézés-
(18), as it should be. -
gabor85
őstag
Logisztikai überkavalkád a cégnél, és valahogy megbolondult családtagok
De szerencsére semmi komoly.
-
Crystalheart
őstag
Ugyanolyan volt, mint az összes többi nap. O.O
-
cdexswyaq
újonc
Sziasztok, Tudom hogy nem ide illő a kérdés, de tudna nekem segíteni valaki, aki ért a firefox sync-hez, hogyan lehet letörölni a fiókot? mert újra belépni sem tudok, és ha új fiókot hozok létre, akkor azt írja, hogy használatban lévő cím. Szeretném letörölni a fiókot. Segítsetek kérlek! köszönöm!!!
-
Aludtam delig. Kajaltam, kutyaztam, angoloztam es mar fekszek is.
-
Raucher
tag
Ma semmi. Pontosabban semmi újdonság.
Tegnap egy munkatársnő elküldött 4 oldal faxot. Küldhette volna emailban is, de az túl egyszerű. A faxküldéssel nem volt gond, csak a dokumentumot rakta be fordítva a gépbe.
Az üres lapokat átfaxolta, majd kinyomtatta a sikeres küldés logját.
Persze ma már nyolc óra előtt állt a bál ez ügyben.
De ezenkívül ma minden rendben volt. -
mrlt
tag
Én mára szabadságot vettem ki.
-
nincsisbéla
aktív tag
Nekem is egy teljesen átlagos nap volt...
-
mexicanraven
senior tag
Nem vót' net, igaz ez tegnap 11-től kezdődött, de ma este csinálták meg, és nem én hibáztam!
Egyéb semmi, remélem igy is marad, bár én nem tartok ettől a naptól, a melóhelyi szekrényem is 13-as számú, de a 7 hónap alatt semmi különös nem történt.
Bár egy kedves barátom, 3 éve egy 13-as számú pénteki napon csókolt bele 140-nel egy termetes fába, amit ki is szedett, hála Istennek baja nem lett. (neki) -
törölt tag
Semmi fura nem volt ma. Mondjuk elfogyott a meleg víz, de betudom annak, hogy valami nagyon állat állítgatta a kazánt tegnap...
-
moha21
veterán
péntek 13 rövden. :-]
-
Buster17
addikt
semmi
egész jó nap volt a mai
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amihez hozzányúltam az vagy elromlott, eltört vagy alapból nem működött. Munkaidő vége előtt fél órával mondom még...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest