Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mákos bejgli
csendes tag
Tény hogy fontos a jó marketing, de már maga ez a bejegyzés is az, függetlenül attól, hogy negatív tapasztalatokról szól. Hogy miért? Mert minden fontos dolog belekerült, hogy mennyi törődést, gondoskodást kapnak ezek a régi gépek. Az utolsó csavarig át vannak nézve, szoftveresen tesztelve, patentul működnek. Ahogy a végére értem úgy voltam vele, hogy nah, ha legközelebb gépet keresek olcsón, tőled kell hogy vegyek. Mert ezt az egészet elolvasva tudom, hogy jobb állapotban vannak, mint amikor a boltok polcaira kerültek. Szerintem ne hagyd abba amit csinálsz, max sötét embernek ne árulj, kár érte, hiába ott a pénz, ha meg mégis, hát adj nekik csilivili mű szöveget, azokra gerjed a barma.

Meg amúgy is, mindenképp mehet a csilivili szöveg. Vagy csak írd le, hogy foglalkoztál vele eleget, van benne jó pár órád. Aki nem értékeli, vagy tart az ilyentől nem veszi, de mások, köztük én is, szeretem tudni mi van, volt a géppel. Ezért veszek ritkán használtat, mert lehet bekapcsolom kétszer, aztán lehal, viszont mivel nem értek hozzá, nem kapom szét, miközben lehet belehánytak nem egyszer és azért füstöl.
Fel a fejjel, de ha mégse folytatod, az is érthető, kinek van kedve isten minden barmával foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED monitor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi