Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecsy
tag
válasz
misirulez #37 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy Neked csak ennyi jött le az egész cikkből, egyáltalán nem a rongyrázás volt a célom, hanem az, hogy megismertessek Veletek egy eddig talán soha nem látott kütyüt.
Nekem ilyen telefonom van - sajnálom, ha ez kiverte Nálad a biztosítékot...ellenben ma már nem kell multimilliomosnak lenni (én sem vagyok) ahhoz, hogy az embernek legyen egy ilyen készüléke.
Más elbulizza, elissza vagy elkölti csilivili Louis Vuitton táskákra a pénzét...én ilyenekre költöm. Megdolgoztam érte, magamnak vettem, nem azért, hogy más lássa hogy "bee, nekem ilyenem is van". Én már rég kinőttem ebből a korból
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS + Cellular, Midnight Black Aluminium 45mm, hibátlan, újszerű állapot
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 2060 , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- BONTATLAN, GYÁRI GARANCIÁS APPLE MACBOOK PRO M4 PRO CHIP (24GB RAM / 512GB SSD)
- JBL Onbeat xtreme 120Watt
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest