Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
válasz
Earl_Muttley #199 üzenetére
Isten malmai csapágyasok, vagy odaégtek, vagy esetleg szimplán lassan fogyasztod?
-
Earl_Muttley
őstag
Na most kezdődik a quest, approx.6 min until done
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
(V) ó k u s #194 üzenetére
(#195) szab.tam: Az ellenállás vége!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
(V) ó k u s #191 üzenetére
"Duna TV logo szerű mozdulattal"
- ezt megvettem...
hát igen, ezek apróságok. nálam mindenre megvan külön a deszka: felvágott, zöldség, hús, kenyér. és véletlenül össze sem érnek...
ez valahogy anno édesanyámtól öntudatlanul rámragadt. 12 lakásos rőszedombi társasház. rengetegen voltunk úrigyerekek. a többiek egyfolytában fostak. ilyenek miatt. mi nem. máshol anyuka megfőzte a kondért levest. a család szépen rájárt déltől estig. hűtőbe nem nagyon került addig. és nem a kiszedettet melegítették meg, hanem mindig az egészet. mosogatószivacs kicsavaratlanul, vizesen rohad a mosogató szélén, a mosogató tálcája egy petricsésze.a vízkövet pont lefosom, még talán a kádat, (
), ablakot is.
de amiből eszem....
mosogatót elsikálom a mosogatás után....én sosem kérek másoktól semmit számon. ki mit szokott meg, mire van igénye...
-
(V) ó k u s
tag
válasz
szab.tam #169 üzenetére
+1!
Nekem volt párom adta elő azt, hogy kikapta a savanyú káposztát zacskósan, majd kivágott egy maréknyit a pultra, és szép szolidan elfalatozta. Előtte Isten tudja mi volt rajta... De le sem törölte!
Aztán utána kikapta a mosogatószivacsot, letörölte egy Duna TV logo szerű mozdulattal, és elkezdte a darált húst kipakolni...Nem vagyok egy nagyon finnyás ember, de a húsleves mellett döntöttem!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
(V) ó k u s #188 üzenetére
Én az újba sem merném betenni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
(V) ó k u s #188 üzenetére
nem. mint a szörnyecskék, amikor mikró éri őket. olyan is volt asszem....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Lompos48 #186 üzenetére
át lehet írni a címet: villlámkuglóf kockáknak.....
1 hét után végre vettem tojást és sütőport. eszembe jutott....
én már csinálam többször kelt, burgonyás tésztát is sütőben. tehát nem áll távol főzés. de a lustaságból eredő gyorsaság előnye azért minent űberel. hgoy kavarással együtt is 6-7 perc alatt nasi van, azért az csúcs.....
mert mire az egybesült burgonyás pogácsa kész lett, tejföllel, sajttal, gyúrással, kelesztéssel, sütéssel. hát.... az több óra volt... azt inkább meghagyom másnak...
-
Lompos48
nagyúr
válasz
(V) ó k u s #185 üzenetére
Csak ne legyen a kuglóf forma fémből!
-
(V) ó k u s
tag
Egyébként kuglóf formába öntve kaphat még mazsolát, lekvárt, mézet, gyümölcsdarabokat kompótból, vagy ezernyi féle más dolgot! Akár kalasnyikov lőszert is...
Lényeg, hogy formába öntve még összejöveteleken is szebb látványa van, mint szimplán a bitumenesedett kávé formának bögrében!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, megcsináltam Én is, nem lett túl szép, viszont az illata, íze tökjóvolt.
Képek hamarosan.
-
Dunbar
senior tag
Ez rohadtjó
-
Beerwolf
senior tag
Megcsináltam én is!
Mindennel együtt volt vagy 6 perc és nagyon finom lett. -
Kartács
aktív tag
Ez hatalmas! Csúcs vagy!
Lekvár ötlet tényleg jó passzol hozzá, hétvégén mi is kipróbáljuk egy 10 bögrével. -
Pancsermeste
őstag
Kipróbáltam én is!
Igazán remek!
Mondjuk én kapásból löttyintettem bele egységnyi rumot is! -
netpeti98
addikt
Egy 900 wattos mikróban hány percre érdemes rakni?
Üdv netpeti98
-
szab.tam
nagyúr
nem a kaja kinézete nem étvágygerjesztő. az teljesen rendben van. én attól kapok kiütést, amikor valaki a pulton készíti elő a kaját. (mármint konkrétan a felületén...)
olyat is ismerek, aki a macskának felvágja rajta a nyers májat, majd papírtörlővel húz egyet, és jöhet a vacsorárta szeletelt kenyér. szalmon ella kisaszony meg virul.
(nehogy megmagyarázd, mert csak rosszabb lesz...)
(tudom, hülység, mert jobban le lehet pucolni, mint akár egy fa vágódeszkát, csak nekem akkor is nagyon fura, és idegen dolog...)
-
gfefe
őstag
Gyerekek!!!! Megcsináltam!!!! Beszarás amilyen jó és könnyű cucc
Asszonykámnak és még a főzésben kritikus jó anyámnak is ízlettKöszönet érte. (kis lekvár mellé és még finomabb
)
-
xKacsax
aktív tag
Na srácok, jelentem hogy hazaérve olyan kedvem lett egy kis "sütihez" átalakítottam még egy kicsit a receptet és hát hogyan is mondjam, nem lett valami jó de a mikróm miatt van az egész mert ez csak 4 percet kapott. Majd legközelebb...ami nincs is olyan soká szerintem
Még 1x köszönet ezért a remek cikkért! kedvem támadt erre a fajta sütögetésre
És hát itt lenne akkor a kép is:
Itt vannak az alkotóelemek és félig elkészülve...)
-
Ismét elkövettem, de most kettészedtem, hogy ne szökjön meg a bögréből. Ezáltal be is dobnám a 6. hibakódot: Kemény, mint a kő.
Megoldás: Túl sokáig volt a mikróban. Újratervezés! -
dave666
aktív tag
Köszi a receptet
Többször is készítettem ilyet, én nagyon finom -
napocska2
senior tag
Öröm olvasni, hogy milyen sikert aratott ez a recept, ami köszönhető a szellemes és szemléltető leírásnak.
Már a gyermekem is elkészítette magának, ami nagy tettnek minősül nála. -
BalanceR
addikt
Túl vagyok a második adagon...
Azon gondolkodom, hogy a bekevert massza hűtőben mennyi ideig áll el illetve hűtőből közvetlen kivéve is működik-e? (nem pattan el a bögre, nem lesz más az íze...)
Mert ha lehet úgy is, előre benyomok párat, és a reggeli KV mellé mindig lesz instant minikuglófom... -
Crystalheart
őstag
Próbáljátok ki kakaópor helyett karobporral is (ami annyira hasonlít a kakaóra, hogy néha ez utóbbival hamisítják), még lágyabb lesz az íze, mert hiányzik belőle minden keserű íz.
Ez olyasmi amúgy, mint a mi karobos süteményünk alapja, a krém nélkül. Csak hát mi egy pár tucattal felszorozzuk a mennyiségeket...
-
Kassadin
addikt
Ezt lopom.
-
xKacsax
aktív tag
Híve vagyok az új megoldásoknak és ilyen alternatív dolgoknak. Van még egy csomó ötletem ha lesz egy kis időm rá akkor csinálok majd még pár ilyen "receptet"
hackeeeee: Ez nem is olyan rossz ötlet lehet hogy ki is lesz próbálva a legközelebbi ivós bulin a haverok körében
) Ha így fog történni akkor majd megírom a tapasztalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy egyszerű süti ami 3 perc alatt kész. Kocka nyelvre lefordítva, hogy mindenki értse!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- Opel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest