Új hozzászólás Aktív témák

• no1r

őstag

válasz cairojack #34 üzenetére

droidon és iOS-en lófasz az Office (nekem klón szarokkal ne gyere válaszként, mert azokkal az unokaöcsém játszik), körülményes a perifériahasználat (vagy nincs is). a normálisabb, dedikált billentyűzetes tabok pedig ugyanannyiba kerülnek, mint egy RT gép (itt megint csak nem egy Ghoo tabletre gondolok)... na bumm. Emellett legalább fagyogat is a szar HW-re megírt optimalizálatlan szoftver, vagy legalábbis a sok romolás meríti ki a használat 90%-át. hupsz.

2 "Milyen hű de kemény korlátokba ütközöl egy atomos tablet használata során, amitől nem lesz teljes értékű PC?": vegyük sorra
    - játék. még a 3éves (akkori ára 200k) notebookom is szebben futtatott egy Skyrimet pl vagy egy Most Wanted-et, mint amit hirtelen az Atomos tableten láttam (youtube).
    - videóvágás. persze, aki hülyéskedni akar, annak biztos megfelelően kiváltja a PC-t. nekem normálisabb (de még mindig nem profi) munkára sokszor még a desktop PC is megizzad.
    - PS. Tervezési munkák. autoCAD. stb. kivétel nélkül bármi olyan desktop alkalmazás, amivel komolyabb számításokat szeretnél végeztetni.

minden másra ott a mastercard. "átlag irodai" PC vagy notebook dolgait pedig már az RT is képes hozni. mert ott miről is beszélünk? elsősorban Internet, Office, kapcsolattartás.
    természetesen az RT alkalmatlan bármiféle vállalati környezetre, de nem is erre lett kitalálva. Aki a saját céges szarjait akarja futtatni egy tableten, az pedig meg is érdemli, hogy vegyen teljes Win8 táblát (de amikor egy T430-as Lenovo is széthullik egy szarul megírt asztali program futtatásakor, akkor ne csodálkozzon hogy egy Atom is szét fog)

emellett pedig hiába megy mindenhol a nyivákolás, az MS afelé terelgeti a felhasználókat (és ezzel idővel a fejlesztőket is), hogy modernUI felületre váltsanak. Idővel pedig remélhetőleg ez lesz, és akkor az RT még jobban össze fog olvadni a sima Win-el, a motorháztető alatti különbségek pedig abban fognak kiütközni, hogy melyik gyökérnek (köztük nekem is) mire lesz szüksége adott eszközön (desktop, tablet, laptop). persze ide kell majd egy jó árazás is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés