Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Igen éppen erre várok szoftveres téren, mert valahogyan rendbe kell tenniük a házuk táját, ha a surface phone-al kezdeni akarnak valamit. Az utóbbi 1.5 évben egy nagy kavalkád volt az egész, hallottam is, és láttam is mi folyik, és egyetlen terméket nem fognak tudni eladni, ha csak szimplán kihoznak egy telefont. Nem létezik olyan cég, ami ilyen mértékben falnak menne.
Egyszerűen annyiról van szó, hogy sírom vissza a 8.1-es időket, a gyorsaságot, kiszámíthatóságot, és alapból a wp felületet. Váltanom kellett, mert muszály volt használnom a google drive-ot, és más fájlmegosztókat, de azóta is csak a csodára várok...
Mindeközben meg csak váltogatom a telefonokat, mert egyiket jobban utálom mint a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi