- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Igen éppen erre várok szoftveres téren, mert valahogyan rendbe kell tenniük a házuk táját, ha a surface phone-al kezdeni akarnak valamit. Az utóbbi 1.5 évben egy nagy kavalkád volt az egész, hallottam is, és láttam is mi folyik, és egyetlen terméket nem fognak tudni eladni, ha csak szimplán kihoznak egy telefont. Nem létezik olyan cég, ami ilyen mértékben falnak menne.
Egyszerűen annyiról van szó, hogy sírom vissza a 8.1-es időket, a gyorsaságot, kiszámíthatóságot, és alapból a wp felületet. Váltanom kellett, mert muszály volt használnom a google drive-ot, és más fájlmegosztókat, de azóta is csak a csodára várok...
Mindeközben meg csak váltogatom a telefonokat, mert egyiket jobban utálom mint a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest