- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amiket én láttam, azok mind nagyon korlátozottak voltak (max pár reportot tudtál lekérdezni) és jellemzően csak a SAP Business One-al működtek. A nagyvállalati R3 már más tészta, ha van is, akkor annak az árából egy tucat Surface Pro-t veszel. De nálunk hagyományos tablettel max a leveleidig jutsz el, a belső hálózathoz esélyed sincs hozzáférni.
De az iparban rengeteg helyen használnak érintőfelülettel x86-os programokat, kb az összes terminál Win Xp, vagy Win 7 Embeddedet használ. Csak egy GUI-t kell a programhoz gyártani. Nálunk pl a szervizes kollégák új diagnosztikai, adminisztrációs programja már maximálisan úgy készül, hogy ujjal kényelmesen kezelhető legyen. -
Gusztáv
addikt
Én pl azt tudom demózni, hogy ha nyaralás közben jön egy telefon, akkor újraindítom a tabletet, bebootol a céges Win 7 és onnantól tudok SAP-ban jogosultságot adni, vagy valamelyik szerverre bejelentkezni. Na ezt nem tudja az összes többi tablet. A Surface meg persze, hogy bukta, a világ nagy részén nem lehet megvenni. Ennél már csak az AMD-s tabletek nehezebben beszerezhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest