Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskanál
tag
Én ma reggel vettem észre, hogy a note3-mam felső tálcája be van égve. Azt mondjátok, hogy ez garanciális probléma?
Most nézem, hogy egy homogén szürke képet nézve a megjelenített kép korántsem homogén. Ahol a kijelzőt szabadon hagyja a flip-tok, sokkal világosabb a kép.
-
válasz
dragon1993 #24 üzenetére
Mert az még tovább csökkenti a robotos telefon üzemidejét.
-
dragon1993
őstag
válasz
alkatraz3000 #23 üzenetére
Az AMOLED ezzel jár, ha egész nap a főmenü megy max fényerővel. Mondjuk nem értem miért nem futtatnak rajta valami direkt amoled kímélő anímációt.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
dragon1993 #22 üzenetére
Uhhhh, igazi minőség.
-
dragon1993
őstag
Én az edigitalban láttam jobban beégett példányt is.
[link] -
Peterson_
addikt
Csak azt felejtitek el, hogy nem csak az amoled tud beégni hasonló körülmények között
-
gery2123
őstag
Nekem volt anno HTC desire készülékem még az első amoled verzió és több mint két év után se láttam rajta beégést. Samsung note 1 úgyszintén semmi. Persze nem használtam full fenyerőn, csak automata. Kicsit túl van ez lihegve azért ma már....
Persze attól még az igazság igazságképes beégni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Persze ez már a "jobb" minőségű AMOLED, ez már nem ég be. Nem a fenéket, csak idő kérdése, de minden AMOLED-es telefon be fog égni. A garancia meg két év, ha addig nem is, de utána biztosan, és akkor már kemény pénzekért jön a futár, vagy épp akkor már nem.
Értem hogy szép, de mit erőltetik...
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
KurtCobain #13 üzenetére
Beraktam egy tokba, megoldottam a problémát! Ja igen, nem ülök ra.
-
m1lan
őstag
Ha valaki a főképernyőt akarja nézegetni órákon át, max fényerőn, akkor az AMOLED nem az ő kijelzője...
-
KurtCobain
őstag
válasz
alkatraz3000 #9 üzenetére
Egy csúcskészülék ne hajoljon el.
-
gerii
addikt
Nem semmi, mint egy régi projektoros TV.
-
Just_Reboot
addikt
Mintha valaki azt mondta volna nekem hogy ezek az újabb amoledek nem égnek be. Biztos samsung fan volt az illető.
-
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
Fantasztikus meglátás, hallod, én erre nem is gondoltam!
-
vwpolopg
őstag
Első szóra cserélik a komplett kijelzőt gariban, 1 nap alatt. S3-s4-nél háznál, S6-ot nem tudom, hogy elviszik vagy háznál azt is. Szóval aki szidja, annak hajrá
Én jót mosolygok rajta
-
válasz
alkatraz3000 #5 üzenetére
És ha nem az animáció ment rajta?
-
Penguin95
senior tag
Volt anno S2-m. 2 éves volt, de már foltos folt, be volt égve, stb.
-
Azt ezzel vannak nagyra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Aréna pláza Media Marktjában jártam mikor összefutottam ezzel a jobb sorsra érdemes telefonnal. Egy Galaxy S5, Super...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest