Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bazs95 csendes tag Hátha itt kapok valami érdemleges választ a problémámra. Sziasztok! 
 Olyan gondom akadt hogy a Samsung A52s telefonomról küldött sms-ek átmennek viszont a válasza nem érkezik meg hozzám.
 Olvastam hogy újraindítás meg valami RCS bekapcsolás/kikapcsolás segíthet, de sajnos nem oldotta meg a problémát. Van tárhelyem is, megpróbáltam másik üzenetküldő appot abból sem jött vissza válasz.
 Névjegyzékből töröltem aztán újra felvettem de semmi. Nincs tiltólistán mert beszélni tudtam vele, csak ha elfoglalt vagyok nem mindig tudok telefonálni szóval jó lenne megoldást találni rá.Ezer hála ha valaki tud rá megoldást! 
 Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest