Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az ATS annyiból biztos jobb lesz, hogy nem fog annyi poligonból állni a jármű, mint az ETS2-ben, de ugyan olyan szép lesz mint benne. Szóval az engine-t nem piszkálják az tuti. A többit meg mglátjuk. Amúgy nekem az ETS 2 is csalódás volt, mert a grafikán, meg a liszenszelt járművökön kívül más nem változott. Ugyan úgy a városok, koppintása az első résznek. Pedig bíztam benne, hogy az STDS-re fog hajazni egy picit, amiben minden hely más volt, változatos. De nem. Így is rengeteg időd beleöltem (majd 400 óra) és tetszik, de ha egy kicsit izgalmassabbra tették volna a játékot, örültem volna neki, (lásd stds-ben a kastély helyet, hova kell beálni, na az 2 tengelyes pótkocsival maga a rémálom)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Update 05.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest