Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hellóka,. nincs valakinek olyan profil,ahol a térkép 100%-a fel van fedezve, vagyis minden vállalati hely, telephely, bányák, és utak,ahol mindenütt volt járva,nemtud valaki olyat,vagy nincs valakinek olyan? Mer jólenne ha lenne.
-
törölt tag
ez máár valami [link] ám azér oly élénk szinü,mer egész felhuztam a színtelitséget ugyhogy nemkő majd csodálkozni ,hogy ennyire élénk,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
nocsak,érdekes,. elinditom a játékot, és frissül,majdcsak 50 megás frisités,. kivancsi vagyok,mia bánat lesz,. lehet már kijött volna steamen a rendes 1.15? de gondolom az nemcsak ennyi mega lenne,. -?-
nézzétek 1.15.0.6 [link] . lehet most javitották volna a amsterdami hajót upon tyneba, ésa kis dilereknéll való összeomlást?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #10180 üzenetére
az úton ingyen osztogatják.
ám Stew, érdekes,hogy mindenhol át tudsz hajózni,. meg upon tynéből is amsterdamba, de már amsterdamból,megin meghalsz,.
és beleszólok, kitudja, hogy az ő általuk elképzelt Bp környékén mik vannak,. lehethogy még atomerőmű is van
és azér van ott olyan is,ami valójából nincs is
most megint Stew, ez az a 3 error, mikor a fizetőkapunak nekib@cóttam több mint 200-al és bedöglött,énmeg nemvártam meg még leáll,hát hirtelen beinditottam,és ez nemtetszett neki, azér van gondolom error,. mer a többinél nemvolt,
01:41:52.141 : <ERROR> Error computing toll! (start tollgate is invalid)
01:41:53.746 : <ERROR> Error computing toll! (start tollgate is invalid)
01:41:53.833 : <ERROR> Error computing toll! (start tollgate is invalid)és azt mondjuk, mindenki,hogy ez TSM hiba : 02:34:44.392 : <ERROR> Maximal water level count exceeded!
hát nem, mer most 1 drb TSM map rész sincs bent. érdekes, és mégis.,most akkor,.,?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10175 üzenetére
dicsak, át tudtam hajózni calaisból doverba . ám van úgy hogy 2 mocid van 1ből. van amelyik dílernél az alig 2ezresből van 2 és van ,hogy a 3ezresből van néhol 2 belőle. és van ahol csak 1-1. nos,. ha olyat fogok ki, ahol 2 van vmeikből,akkor muszaj mind2-vel letesztelni, vagy elég csak az egyik ugyanolyannal?
-
törölt tag
mikor lesz már normálisan kint az 1.15?? valaki?
-
törölt tag
válasz #10234880 #10169 üzenetére
háát ezt nemhiszem el, most csak a brutál volt bent.és igy is. nade most, aztis kiveszem, totál alapon fogok akarni hajózni. deha már akkoris elszáll,. akkor aza kivert SCS banda műve lesz,. nade pill.
fúúúú,. kibacott SCS banda, totál alappal is, megművelte,amit eddig,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10168 üzenetére
azt a szűzmariska.. kivettem a gps-t és most is azvan !! vigyázz,ha hajóra szállsz meghalsz !! ám jó a 2000-s moci is, kicseréltem amsterdamba,. és elindultam vele.
nos, de most kiveszem a no damaget, amivel nemhinném h gond lenne. de ha már próba,meg teszt, akkor megnézzük,. minden eshetőséget kikell deriteni,felkell deriteni. mer vaktába nemlehet semmit. ugyhogy megint kb. pár perc is irok mivan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10166 üzenetére
aza baj, hogy semmit nem mond, kussba van. semmi error semmi warning.csak a game crash van. ami hottentót nyelven van,. feldobhatom,ha akarod valahova, és less bele,.
hang nemvolt most benne. nemtettem be,. csak a HD, advisor, ésa no damage.
de akkor megprobalom kiszedem a gps-t. és pár perc s irok mivan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10164 üzenetére
igy van,. mer mikor nem ment, a 3000LE-s akkor a 2000LE-s se volt jó,. ugyhogy most ha jó a 3000 LE-s akkor jo a 2ezres is. nade ezt nemértem,. neszáj bétába hajóra mer meghalsz? háát mindjár a falra mászok,.
aza baj, hogy semmit nem mond, kussba van. semmi error semmi warning.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #10162 üzenetére
király
Ám Stew érdekes,. a motor a 3000-s jó a renóba. avval kezdtem a tesztet,ugyhogy még nemértem a végére. de gondoltam,megint megprobalok hajókázni amsterdamból upon tynera. és mikor kivalasztottam volna az utat,járatot. akkor megint meghalt !! én nemértem., bétába nemlehet hajóra szállni,mer vigyázz meghalsz,vagy mi?? háát ez má őrület. !!
és ja,. mért is ne, megint mindenféle előjel nélkül döglött ki,. semmi warning,semmi error.,ppfff,..
és szólok,. 1.15-ös bétán csinaltam,csinalom.,[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beleszólok #10160 üzenetére
a netkapcs. csak arra kell,hogy aktiváld a játékot. Vagyis nem megy rá semmi , nem megy bele semmi plusz a játékba, és mellé sem, ha te nemveszed meg,vagy ha nemakarod,. ugyhogy nemkell parázz. a netkapcs. csakis aktiválás végett kell. amugy nincs rá szükség,.
-
törölt tag
válasz beleszólok #10158 üzenetére
Helló. Feltelepited a játékot,aztán elinditod, és kérni fogja először az aktivációs kódot. ha 3 kód van ,mer nekem annyi volt akkor ami ETS-el kezdődik, azzal aktiválod pl steamen,vagy más oldalon ami arra a kis lapra van irva. ugyhogy marad 2 kód, az egyikel aktiválod a játékot, a másikkal a DLC-t a Going Eastet. De ez nembonyolult,mer kisakkozod a maradék 2 kód közül melyik a jó. Vagyis Beirod az 1iket, ha nemjó,beirod a másikat. ha azlesz jó a másik, akor már fogod tudni,hogy az elsővel aktiválod a DLC-t pl. nagyjából ennyi. Sok sikert hozzá,és jó játékot majd,.
Megj: énis igy tettem, kisakkoztam a kódokat,. ha jóvolt jó,ha nem,akor jött a másik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #10154 üzenetére
én nem a pénzre mondtam, hanem a def mappára, ha abból van újabb, vagy mi,akor azt dobja., és nem a 121 millát kértem . de látom lassan alszol,. mer eléggé félre olvashattad vagyis nemolvastad félre, csak roszul értelmezted, kicsit félresikerülten jött le.,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
de még mindig érdekes dolog van. megint amsterdamig elrepültem, átakartam hajózni upon tynéba,. és igy is kilépett megint,. minden error warning szó nélkül,.
és most télleg,hogy csak a brutál volt bent, a no damage, ésa gps,. és igy is,. nade asszem feladom,kezd elegem lenni belőle, főleg mára,. félkudarcok hada után,. :///
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10145 üzenetére
azta szencségit,. most jó !!!! nemszedem le már a defet !!!! lehet más mod kavart be,ami brutálon kivül volt . ó hogy verjem bele :@ :$
de azt nemértem,hogy akkor eddig mérnem csinalta?? csak pont most?? fúúú,................
és most már nincs semmi warning semmi error ha lesz, az a brutálon kivül lesz valami,amit majd kivesézek. és ide tettem fel most az utó előtti defet. [link] ha eza legjobb szedd vissza le te is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
érdekes,amsterdamból átakarok hajózni upon tyne-ra és akkor is meghal., és megintcsak semmi error csak eza pár warning kitudja mitől
00:00:36.236 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:00:36.236 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:00:36.237 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'exp_heavy_bonus' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data'). -
törölt tag
válasz #70339072 #10140 üzenetére
de,mégis,. skubizd csak meg :
00:22:26.455 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:26.456 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.319 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.320 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.503 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.504 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.821 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:27.821 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:28.188 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:28.188 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:32.114 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:22:32.682 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/st6_man.sii' conflicts with the accessory 'stewen_man6.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted. hogy most ennyi próbálkozás utan kell ennek a lognak kinyögnie, hogy valami nemkóser[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #10137 üzenetére
Stew, ezen becsinalsz,. még1x megtettem, és ezt kapd ki,. nem a te mocid választottam. gondoltam megprobalok,alap gyári motort 510 LE-st és lám,. nem krepált be.beindult,elindultam vele. érdekes. ez hogy a francba létezik? akkor a te mocidat nemszereti vagy mi?sha nemszereti akkor az nagyon nemjó dolog,.
Vagyis ezekszerint nem TSM hiba,.annál csak a dílernél van gond akkor.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10136 üzenetére
háát, mindjár menten összesz@rom magam,. irtad alap játékkal próbaljam, vagyis tsm nélkül,ugyebár.és megtettem, és milett megint mikor kamiont vettem?? Ugyanaz !!!! Meghalt aza nyavajás játék !! megintcsak error sorok nélkül,. háát,ezt nemhiszem el !!!! :@ na erre mondj valamit.
őőő, várjál picit,. mer lehet én hirtelenkedtem el valamit,. pillanat csak. mindjár utánanézek.
SZERK: mégse néztem el, mégis,alappal is, ugyanazt csinalja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10132 üzenetére
akkor nálam mi a hiba? pedig brutálon kivül más modok nélkül is próbáltam,és ugyis. akkor nemértem.,de és akkor mik azok a warningok ott.?
najó meg a tsm mappal
és ám igen,nálamis megy,. amig saját kamiont nemveszek., cégesnél semmigondja,. csak már akkor,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ua. a hiba Stew. még mindig,. 1.14-el abszolut semmi,. de 1.15 el igen,. a kamion megvétele után kóser,. de ha még mindig beakarom inditani,. búcsút int ugyszint . warningok ezek voltak. a log felébe :
00:01:34.284 : <ERROR> Game state load failed. Game state will be restored from the initial save.
00:01:34.285 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:01:34.285 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'reward_bonus_heavy' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').
00:01:34.286 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'exp_heavy_bonus' of unit 'economy.data.storage' (of type 'economy_data').de legutolsó error sor,sorok nincsenek,.vagyis error nélkül,de igy is elszállt. és ugyszint se duda szó,semmi.
bétával,ahogy látom,nemérdemes packázni,mer bajunk van vele. lehet azlesz a vége, hogy mindanyian megvárjuk a végleges 1.15-öt és majd akkor, mer igy a bétába is kitudja milyen hibák lehetnek,amit ki se mutat, és csak igy elszáll,ahogy most is., ok nélkül,.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ám mikor lesz már 1.15-ös véglegesbe?? valaki tud már valmi kiszivárgott infót róla??,.
-
törölt tag
válasz #70339072 #10125 üzenetére
nos. TSM full 1.14-hez való volt. a Brutálba bemásoltam,és felülirtam azt a def-et, és minden az 1.14-re való modok voltak bent. ami 1.15-re volt kiszedtem. és mikor töltene a játék a vége fele be,. akkor lám,megin kilép.. ezzel:
00:01:22.520 : <ERROR> Game state load failed. Game state will be restored from the initial save.
00:01:22.523 : <ERROR> d:\build_bot\slave\final_build_ets2_114\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(470): ??A?$array_t@V?$vec_t@M$02@prism@@@prism@@QBEABV?$vec_t@M$02@1@I@Z: Index outside array boundaries. és ja, uj profil volt direkt,.ja ésha ez amit adtál,jóvolt,vagyis ha működikk 1.15-ön,akkor télleg ugyvan csinalva az SCS által,hogy nemenjen viszafele korábbi verzikkel,. ami gyanus, hogy igy van,.
Nade most megprobalom 1.15 bétával, ha nincs ellene kifogásod,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
ahhjjj hiába,. lehet a mentett profilomba van olyan sz@r, valami,hogy megint leállt?? merha mégis,akkor megin kezdhetem előlről,mindent !! pedig már 50 garázsom is van. és b@chatom(k) mindent ezekszerint., :@
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #10115 üzenetére
na jah,. eddig is úgy volt,. csak kicsit alább hagyott a fejlődési kedvem,.
dikk,most nézem,. blogok,lokál, 1064 hsz. ? o.O te jó ég,. pedig nemis magyaráztam annyit. na meg a szakmai,. ott sem, akkor ott is hogy van nekem 262 hsz. érdekes. annyit nemhiszem,hogy irtam . de látszik bolonddá lettem,mer nemértem . de mellékes,mer én nemis oda akartam jutni,hanem máshova, és mégis a adatlapomra mentem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na,lehet ,tuti kifognak ezér b@szni,. épp ezér megkérdem, most,hogy tudja e valaki, mikor jön már meg a rendes 1.15????? fél év??
-
törölt tag
válasz #70339072 #10105 üzenetére
nos, a tsm-ből ezt [link] az egyet (1et) átirtad, hogy jólegyen az 1.15-re ugye,.és plusz ezt is másoltam be az originál helyett. és a def mappát másoltam a brutálba ,ah kérted. aztán meg ujra bemásoltam/felülirtam az 1.14-re való teljes brutált,hogy rendesen menjen az 1.14-el.vagyis mikor viszatettem 1.15-öt, akkor azokat másoltam be, és mikor 1.14-re kellett akkor megin, az egészet, bemásoltam, felülirva az 1.15-ösök helyett. magyarul. ezt a 2-t másolgattam,felülirtam, a tsm-ből azt az egyik fájlt,meg a def-et és megint ugyanez a menet odavissza . felülirtam másolgattam,. mint 1 kitudja mi,. háá,. kutya legyek ha értem ezt a leirt zagyvaságom,. csoda lesz Stew, ha ezt kitalálod mit irtam most ide le,.
-
törölt tag
válasz #70339072 #10098 üzenetére
ám már ha megtalálnám, mer töröltem magamtól is azt,. :/
ám ezek mik?
00:03:46.017 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/3k_man6_man.sii' conflicts with the accessory '3k_man6.man.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
akartam venni saját kamiont,. kicsicsáztam, stb. persze a te mociddal,váltóddal. és mikor megvettem,és beakartam inditani,kilépett a játékból,. evvel a sok errorral,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #10095 üzenetére
és most a tsmből viszatettem az 1.14-es részt . és most evvel a 2 errorral állt le ugyszint..
00:00:34.609 : <ERROR> Game state load failed. Game state will be restored from the initial save.
00:00:34.610 : <ERROR> d:\build_bot\slave\final_build_ets2_114\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(470): ??A?$array_t@V?$vec_t@M$02@prism@@@prism@@QBEABV?$vec_t@M$02@1@I@Z: Index outside array boundaries. vagyis sehogy se megy,. és megjegyzem, uj profilt csinaltam. -
törölt tag
válasz #70339072 #10094 üzenetére
már énis
upsz leállt a működés,. uj profillal,. evvel a 4 errorral,.
00:01:13.747 : <ERROR> Game state load failed. Game state will be restored from the initial save.
00:01:13.752 : <ERROR> [unit] File '/def/economy_data.sii', line 105:
00:01:13.752 : <ERROR> [unit] The unit 'economy.data.storage' of type 'economy_data' has no attribute named 'reward_bonus_valuable'.
00:01:13.752 : <ERROR> load_unit_tree() - Failed to load unit tree from file (/def/economy_data.sii)
00:01:13.754 : <ERROR> d:\build_bot\slave\final_build_ets2_114\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(470): ??A?$array_t@V?$vec_t@M$02@prism@@@prism@@QBEABV?$vec_t@M$02@1@I@Z: Index outside array boundaries.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz Vakegérke #10059 üzenetére
sajnos ez a mai modern világ, h (hogy) röviden irnak mindent., de mind1(mindegy). akinek mostantól nemtecik (nemtetszik) nemkell ránéznie., és ennyi. de jobblesz ha inkább már nemis irok semmit sem !! :////
ja,és ezt pedig senkise veszi figyelembe Ne vergődj a hejesírással, csak bonyolítja az életed,.. de édes mind1. ezvan., ink(inkább) nemirok semmit, és ennyi,. pás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #10057 üzenetére
de 1 betűvel rövidebb,. mer nemkell ipszilont irjak,. nade mind1. mindig csak engem kell csesztetni,. de oké,megjegyeztem. pedig más is ír röviden, de mind1. amúgy akinek nemszól a h-sz.-m annak nemkell h elolvassa, csak az akinek szól,az olvassa. ennyi,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #10055 üzenetére
ijen vok,. szeretek röviden irni,. ugyh részvétem,. ám tuti lehet több mint a fele, megérti röviden is,amit irok,. de akinek nemnagyon tetszik (tecik) annak átlehet ugrani a soraimat,. és akk nincs semmi probléma.
ám érdekes,. néha más is ir röviden,. ah énis,. és aza másik nincs csesztetve,érdekes,. nade mind1. csak mindig én,. hm,. nade akk ink, nemirok semmit se,már. és jah, még1 dolog,. aki ért, az ért h mit irok röviden is,. ugyh erről ennyit,. na pás !![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
segitség,. ez mia bánat????
02:15:27.514 : <ERROR> system\dumper.cpp(162): ?pure_call_handler@prism@@YAXXZ: Pure virtual function call
mikor mentem, algériából tiarefbe,vagy hova,. akkor 50 km-vel előtt kilépett a fentebb látható error során.,amit nemtok mit kaarattyol,.
ésa tsm-ből is mérnem tudják száműzni végleg ezta baromságot??
01:12:50.488 : <ERROR> Maximal water level count exceeded! tán nehezükre esik,. kisebb, countot odabigyeszteniük,a túlméretezett micsoda hejett?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezzel az automentéssel, c@rt se csinaltak,. ugyanugy beakad mint eddig,. h nemtudja a játék se h mivan,. ez valami katasztrófa !! inkább sokkal jobblenne, ha elvennének az automentéseket,vagy pedig ugy csinalják meg ah eddig,. h észrese vetted, h mikor volt mentés,. és ritkitanának meg . mer ez idegesítő,.
van h 5 mp alatt 3x csinaja .,[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azta mindenit,. téli apdét multiba [link]
-
törölt tag
valaki megtudna mondani,mejek a 15 játékbeli vállalat? mer eddig 11-be voltam, de még 4 kell,h felnyiljon,.és sose találom el,meik az,. nos valaki?
-
törölt tag
válasz #70339072 #10021 üzenetére
na,ezaz,. az első 2 hibába beleestem,.de má a 3ikat ugy csinaltam, h lassan odagurultam a dílerhez,. és gyorsan lefékeztem, és cürik hátra, de izibe,. és igy eltolattam tőle rögtön jó pár méterre,. és így nemlépett ki,.
nos, ügyes vagyok,vagy ügyes vagyok?ha átirtad a gps-t 1.15-re aztis idedobnád? léci.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #10019 üzenetére
meg,mer a dílernél mindig evvel a 4el áll le,és lép ki a játékból,.
00:55:50.958 : <ERROR> [model] Unknown look name 'look1' on model '/prefab/truck_dealer_small/truck_dealer_small_02.pmd'
00:55:51.889 : <ERROR> [model] Unknown look name 'look1' on model '/prefab/truck_dealer_small/truck_dealer_small_02.pmd'
00:56:31.873 : <ERROR> [model] Unknown look name 'look1' on model '/prefab/truck_dealer_small/truck_dealer_small_02.pmd'
00:56:32.030 : <ERROR> [model] Unknown look name 'look1' on model '/prefab/truck_dealer_small/truck_dealer_small_02.pmd' -
törölt tag
válasz dokee78 #10018 üzenetére
tessék,ide feltöltöttem neked,. eza legfrisseb [link]
de csak 1.14-esre
Ám Stew, én félő, h viszateszem, a 1.14-re,merha elérek majd kamion kereskedőhöz, nemakarok reszketni,h befagy megin,. és megin menyjek, mit tom, a felétől az utat. majdha kijön élesbe,akkor tuti átállok,. de addigis biztosra megyek,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azta francos krumpli,. Prevezába a cél előtt mentem felfedezni,. a kérdőjelet,. és volvo kereskedő volt,. s mikor megfordultam volna vissza,. bekrepált,.leállt,evvel a uccsó erroros üzivel,.
03:02:23.094 : <ERROR> [model] Unknown look name 'look1' on model '/prefab/truck_dealer_small/truck_dealer_small_02.pmd'
mostha evégett előről kéne kezdeni,ha megőrülök,. amit persze nemfogok,. mer elmentettem, a 15ik szinten lévő profilt,. . ám ez után sztem,addigis viszateszem , viszabutitom,az 1.14-re biztonsági okokból,.
ám csoda h a tsm megy 1.15.el. lehet meghallgatták imám., h aztis csinajják meg h 2 pöccsöt kibirjon kb,.?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azok a felhők,. az 1.14-re való brutállal, az 1.15 beta patchon,. [link]
-
törölt tag
válasz #70339072 #10004 üzenetére
nálad nemdobott errort a teszt mocijaidra? mer nálam vagy 10-et., de gondolom 1.15-re akkor már jó,nem?csak a 1.14-re dumál,ugye,
00:38:39.581 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/daf.xf_euro6/badge/3k_man6_man.sii' conflicts with the accessory '3k_man6.man.tgx.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
ha persze motorról van e szó,merh ott enginet ir,. sha jol tom,az motort jelent
és még azis érdekes, h zajcsik nincs,. nemhallani ha rámegyek., vagyis van,csak jó halk,. eléggé fülelni kell hozza,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #9998 üzenetére
aztaa, még rendesen,ha hepehupás részen mész,akkor mintha rugós szék lenne benne,. mint a buszsofőrnek., vagyisha hirtelen van oj lefele partos,. akor megugrik neked,. sha nagyob hirtelenebb kanyart veszel,.akkor ha jól megfigyeled,. megmozdul picit a feje,. vagyis a kam. mintha télleg valójából mennél,.
-
törölt tag
a mindenségit neki,. ,,Interior camera motion feature - camera can now simulate movements of the player's body and motion of the truck seat" rendesen ,mintha te mennél,. megmozdul, az ,,ember feje," ha elindulsz, hátra,ha megálsz előre,. nagyon kajak,.
más dolog,. érdekes,nekem a daf belseje ugyanaz,. nem aza narancsos betét,. pedig uj profilt kezdtem,.
-
törölt tag
Nocsak, látom,lesznek új dolgok az 1.15ös patchban [link] még a dílerek is mások lesznek,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezek mik? honnan jöttek elő? [link]
-
törölt tag
ami köré vonalat huztam,. arra a krómra mi tükröződik, oj sárga félét? [link] . pedig se neon nincs, se más autó nemvilágit, énis sötétbe megyek,. és hold se,. akor honnan aza tükröződés?. és aszittem a műszerfaltól,.a dipleytől,de nem,mer mikor leálitottam a motort,. akkoris ua.
szerk: és nicsak, elment a vihar, és most semmi o.O [link] ,érdekes.,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #9932 üzenetére
nemis tőle,. én csak kérdeztem, mit lehetne átirni, hogy elvehető legyen aza izé,. ha ráklikelsz kijöjön az x, és nem neki montam h irja át,. hanem h nekem mondja meg mit kell,kéne hol átirni,. vagyis én akartam megbabrálni, és nem Stew-vel megbabráltatni,. de mind1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stew, a dafról mérnem lehet levenni azta nyavajás napellenzőt?? nemlehet valahol átirni, h lelehessen venni, mikor kamiont veszek?
-
törölt tag
najó, ezt meguntam szaggat,. stb,. sok a hütyü,. és nekem ez lassús,. ám nemlenne rosz, ha modokkal is lehetne menni,.. ugyh ha befogadnak modokat is,. h bármien modod lesz, fog menni akk is a multiba. akor szóljatok, és viszatekintek a multira, de addig puszpás,.
ja ésha meg nemfognak pingek végett kickelni,. akkor má duplán szóljatok. köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vgabor92 #9918 üzenetére
Hali.
A Goldot vedd meg, abba benne van a kelet,. vagyis a Going east ,és a simába ami nincs benne.
a multi megy a teljes alappal, vagyis a Kelettel is, mer alapból szinte hozzatartozik. De viszont más modok,az alapon kivül felejthető,. pl. Brutál, TSM map, és egyéb kenceficés,, és motor modok, nem mennek.még hiába is ha beteszed őket,. de mikor inditod a játékot, figyelmeztet,hogy azok hiányoznak.Vagyis automatikusan kiszedi neked. ugyhogy röviden,tömören ennyi nagyjából. -
törölt tag
mi a jó francér lép ki, mikor beviszem a lomot,. és kiadnA a eredményeket, és kilép,leáll a működés,. ezek má egy normálisak !!!! megint mi a jó eget csinalnak?
ugyszint 1-es és 2-.es szerón is kidob,. és mikor hiába vittem be azelőt a lomot,.de viszatesz a telephej elibe,. és na,vidd be még be 30x te hütyü,. és nemtok kövire mennni,.
na mind1, majd szóljatok ha jólesz a multi, ésha nemlesz ij c@r mint most .köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest