Új hozzászólás Aktív témák

• Pyxisteam

újonc

Nekem a laptopom (Win10) nem tudott addig rácsatlakozni a Wi-Free hálózatra, amíg haverom tanácsára ki nem próbáltam a usb-s wifi-adapterét. És láss csodát ! Ez már lazán kapcsolódott. (pl. TP-LINK tl-wn722) (4ezer Ft körül vannak már ilyenek)
    A laptopon a Win a wifi hálózatok listáján csak egy (a legerősebb) Upc Wi-Free jelenik meg és erre is próbál meg rácsatlakozni. De igazából a Wi-Free -t legalább 5-6 csatornán lehet venni és nem is mindegyiken van net.
    Szerencsére ez a wifi-adapter automatikusan olyat választ, amelyiken van is internet forgalom. Gondolom ezt nem tudja a Windows.
    Nekem sokat segített. Esetleg ha valaki csatlakozási problémával küzd, próbáljon meg kölcsönkérni valakitől egy ilyet hogy kipróbálja, hátha segít neki is.
    Amúgy érdekes dolgokat produkál ez a Upc Wi-Free. Eleinte iphone-nal, a laptopom Windows és Linux alatt is lazán csatlakozott a hálózatra. De egyszer csak egyik napról a másikra sehogy sem ment egyiknek sem a csatlakozás. Ekkor próbáltam meg a fent javasolt adapter és jó is. DE csak Windows alatt ! Linux alatt már nem engedi így sem.
    És az iphone sem tud azóta rácsatlakozni. De csak itt, a lakásban ! A ház végében már más UPC Wi-free hálózatokat lát és ott rá tud csatlakozni.

Új hozzászólás Aktív témák