- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
Nekem olyan igényem van, hogy legyen egy biznisz notiban enyhe játszhatósági lehetőség is. Warum? Pl a fiam végett.
Valamint jó, ha az ember ki tud kapcsolódni meló közben, után. "Apró" kompromisszummal!Lehet csak nekem van ekkora igényem, de ez van. Nem vagyunk egyformák.
9.
Noh, akkor a választ megkaptam. Köszönöm
Tudom, hogy az én igényeim furcsák, de szerencsére mindenre létezik megoldás.
Tudom, hogy nem konkrét játék gép.De ha már itt vagytok páran, áruljátok el nekem: az inspiron milyen kategória a dell kínálatában?
-
- = Zk = -
félisten
Nekem "játékra" kevés! Röviden
Hosszan
Játék alatt nem a mai játékokat értem. Stalker soc, nfs carbon, és még páran. Pont.
Hd és egyéb megjelenítéshez professzionális a gma, de ha már játszani szeretnék, (nem nagy igénnyel!) akkor elhal.
Honnan tudom? Kolegám gépere feltettem az nfs u1et, és alap beállitásokon elhalt. Meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés