- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Ez a registry bejegyzés már rég megszűnt az újabb MPC-HC béta verzióknál, egyszerűen a szűrők, MPC videó dekóder-en belül a [DXVA(H.264) Kompatibilitás teszt]-re "Skip all checks" kell választani. Ha netán valakinek eszébe jutt ezt ATI kártyánál XP alatt is eljátszani, ott sajna kizárólag csak képhibákkal fog találkozni. Viszont az én Pentium G6950 rendszeremen egyáltalán az Intel féle ClearVideo(tm) DXVA-t csak Vista/Win7 oprendszeren tudtam előcsalogatni. Belenéztem az Intel féle fehér papíros doksikba, ott végig kizárólag csak a DXVA 2.0 -ról írnak, a DXVA 1.0 -át egy szóval nem említik, se hogy támogatott, se hogy nem támogatott. Látott már valaki XP alatt Intel grafikus lapkát videót gyorsítani?? Kérem jelezze
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest